STRÅLER: - Jeg har ikke vært lykkelig siden mamma døde for fem år siden. Og jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er nå, sier Linni til Seher.no fra sykesenga. Foto: Linni.blogg.no
STRÅLER: - Jeg har ikke vært lykkelig siden mamma døde for fem år siden. Og jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er nå, sier Linni til Seher.no fra sykesenga. Foto: Linni.blogg.noVis mer

- Jeg har aldri vært så lykkelig

Linni Meister klarer ikke slutte å gråte etter fødselen.

SEHER.NO: Onsdag ble det kjent at glamourmodell Linni Meister (23) og forloveden Bernhard Berntzen (31) har blitt foreldre for første gang. Lille Dennis Michael har nemlig endelig kommet til verden.

- Ja, det har han og alt er perfekt med både han og mamma, bekreftet en smilende Bernhard til Seher.no i formiddagstimene onsdag.

Til Seher.no kommenterer nå også Linni Meiser for første gang det hun nettopp har vært igjennom.

- Jeg har ikke vært lykkelig siden mamma døde for fem år siden. Og jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er nå, sier 23-åringen i en kommentar til Seher.no.

Graviditeten har vært en av sommerens mest omtalte kjendissaker, og Linni selv har også blogget heftig om graviditeten underveis. Nå har hun også lagt ut noen linjer på det samme nettstedet om hvordan det føles at Dennis nå har kommet til verden.

- Jeg mener det, jeg klarer ikke slutte å gråte av glede. Vi har blitt nedringt av pressen, og har fått så mye meldinger og telefoner at det ikke er til å tro. Jeg vil takke Gud og Bernhard for den beste gaven i hele verden, skriver hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Fryktet noe var galt med barnet