- Jeg har aldri vært så lei meg over et brudd

«71 grader nord»-aktuelle Erlend Elias ser endelig lyst på livet etter et vanskelig år med kreftsykdom og samlivsbrudd.

TØFF TID: Erlend Elias ble singel i høst, og han forteller at det har vært en vanskelig periode etter samlivsbruddet.  Foto: NTB scanpix
TØFF TID: Erlend Elias ble singel i høst, og han forteller at det har vært en vanskelig periode etter samlivsbruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (33) er for tiden aktuell i TV Norge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

I programmet har Erlend Elias, i likhet med de andre deltagerne, virkelig fått testet sine fysiske grenser og psykiske grenser. 

Men for den tøffe nordlendingen TV-innspillingen en stor opptur i livet hans etter det vanskelige året han nettopp la bak seg. I fjor gikk nemlig 33-åringen gjennom både kreftsykdom og brudd med samboeren.

Det er omtrent ett år siden TV-profilen ble rammet av testikkelkreft.

- Hadde jeg visst hvordan det året kom til å bli, så hadde jeg lagt opp årene. Men jeg har funnet ut av at det er utrolig hvor mye vi mennesker tåler, sier han i et intervju med Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet. 

SESONG NUMMER SYV: Følgende deltagere er årets deltagere i «71 grader nord»: (Bak f.v.): Siri Kristiansen, Anders Jacobsen, Cathrine Larsåsen, Hans Petter Buraas, Jonas Kinge Bergland, Thomas Ulsrud og Ann Kristin Flatland. (Foran f.v.): Erlend Elias, Agnete Kristin Johnsen og Kristin Størmer Steira. Foto: TV Norge
SESONG NUMMER SYV: Følgende deltagere er årets deltagere i «71 grader nord»: (Bak f.v.): Siri Kristiansen, Anders Jacobsen, Cathrine Larsåsen, Hans Petter Buraas, Jonas Kinge Bergland, Thomas Ulsrud og Ann Kristin Flatland. (Foran f.v.): Erlend Elias, Agnete Kristin Johnsen og Kristin Størmer Steira. Foto: TV Norge Vis mer

Vanskelig brudd

I fjor gjennomgikk han imidlertid en vellykket kreftoperasjon, men i høst kom nok en nedtur for den populære stylisten.

I september ble det nemlig slutt med samboeren Petter Andrésen (39) - like etter at de  hadde kjøpt bolig sammen i Asker.

Til Dagbladet forteller Bragstad at kjærlighetsbruddet virkelig gikk inn på ham, men at deltagelsen i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» var til stor hjelp.

- Jeg har aldri elsket så høyt, og jeg har aldri vært så lei meg over et brudd, så det er klart at det var tøft. Nå er jeg veldig tilfreds med å bare være meg, og det er uaktuelt med ny kjæreste, sier han til avisen. 

Saken fortsetter under bildet. 

STJERNEMØTE: Stylist Erlend Elias møtte Britney Spears da hun var i Oslo i forbindelse med lansering av sin undertøyskolleksjon på Ekebergrestauranten i Oslo for halvannet år siden.  Foto: NTB scanpix
STJERNEMØTE: Stylist Erlend Elias møtte Britney Spears da hun var i Oslo i forbindelse med lansering av sin undertøyskolleksjon på Ekebergrestauranten i Oslo for halvannet år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var ikke bare vondt for Erlend Elias å bryte med samboeren. Han var nemlig også reservepappa til 39-åringens to tvillingjenter.

- Jeg trives som pappa for de to jentene. Han fikk dem via surrogati, så vi har dem hele tiden. Min verden er blitt snudd opp ned, men jeg liker det og jeg vil nok mer enn noen gang ha egne barn, uttalte han til Seoghør.no i april i fjor. 

Her blir Erlend Elias vettskremt under «Kjendiskveld med Magnus Devold»:

LES OGSÅ: Brudd etter bare tre måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer