- Jeg har aldri vært så forelsket

«Paradise Hotel»-deltageren Nanna Dahlen har fått ny kjæreste.

<strong>NY KJÆRESTE:</strong> - Jeg har aldri vært så forelsket, sier tidligere «Paradise Hotel»-deltager Nanna Dahlen til Seher.no Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
NY KJÆRESTE: - Jeg har aldri vært så forelsket, sier tidligere «Paradise Hotel»-deltager Nanna Dahlen til Seher.no Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Tidligere «Paradise Hotel»-deltager Nanna Dahlen (24) opplevde i november en nedtur da forholdet til kjæresten Mats Weier Olsen tok slutt.

Men allerede en måned etter bruddet, kunne Tønsberg-jenta igjen glede seg over at kjærligheten igjen smilte til henne.

I desember møtte hun drammenseren Cristopher Oswald Hegg (22), og nå er paret blitt kjærester.

- Jeg tror aldri jeg har vært så forelsket. Han er den snilleste og mest omsorgsfulle gutten jeg har truffet, og i tillegg veldig kjekk. Han er en skikkelig drømmeprins, sier Nanna Dahlen til Seher.no.

Nanna avslører at de to møtte hverandre gjennom Cristophers kusine, som mente de to passet bra sammen.

- Vi har det veldig bra, og er sammen nesten hver dag. Foreløpig har vi ingen konkrete planer om å flytte sammen, men det vil nok skje på sikt, sier Nanna til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: «Paradise Hotel»-finalen var spill for galleriet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer