- Jeg har aldri vært redd for å bli tjukk

TV 2s nye stjernereporter Rachel Nordtømme nekter å la seg påvirke av vekthysteriet.

<strong>HJELPER ANDRE:</strong> - Jeg må bare vise dem hvor enkelt det kan gjøres. At det ikke er noe problem, og at man ikke trenger å grue seg for hver økt man skal ut på, sier «TV 2 Sporty»-reporter Rachel Nordtømme. Foto: Stella Pictures
HJELPER ANDRE: - Jeg må bare vise dem hvor enkelt det kan gjøres. At det ikke er noe problem, og at man ikke trenger å grue seg for hver økt man skal ut på, sier «TV 2 Sporty»-reporter Rachel Nordtømme. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I april kom nyheten om at friidrettsutdøveren, bloggeren og Petter Northugs (25) tidligere kjæreste Rachel Nordtømme (21) blir reporter for TV2 igjen. Nordtømme, som tidligere har hatt programmer for både TV Adressa og for «Senkveld» under ski-VM, har nå begynt å jobbe for treningsprogrammet «TV 2 Sporty».

Fredag var det duket for fest i Bergen, da kanalen inviterte til det årlige «Gullruten»-showet. Dit kom også Petter Northugs eks-kjæreste, som til Seher.no ikke la skjul på at hun liker kjendistilværelsen og sin nye TV-rolle.

- Så langt trives jeg veldig godt. Jeg får mange utfordringer og det liker jeg. Jeg var klar for noe nytt, forteller hun til Seher.no.

Friidrettsjenta er vant til å trene. Nå hjelper altså Rachel andre til å komme seg ut og forbrenne kalorier, og til Seher.no avslører hun at hun selv aldri har vært redd for å bli tjukk eller for å legge på seg noen kilo.

- Nei, det har jeg aldri tenkt på. Jeg spiser det jeg har lyst på, og trening har jo alltid vært en del av livet mitt. Så nei, jeg har aldri hatt noen tanker om det. Men jeg tror likevel jeg kan hjelpe andre som sliter med å komme seg på trening, sier Nordtømme, som erkjenner at hun har et lite ess i ermet.

- Jeg må bare vise dem hvor enkelt det kan gjøres. At det ikke er noe problem, og at man ikke trenger å grue seg for hver økt man skal ut på. Det er det som er budskapet.

21-åringen har de siste månedene fått voldsomt mye oppmerksomhet for kjærlighetsforholdet hun hadde til Petter Northug. Så langt har hun derimot vært svært taus rundt temaet. Det er hun fortsatt med.

- Har du en ny gutt eller kjæreste i kikkerten?

- Det velger jeg ikke å svare på, sier Rachel Nordtømme til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rachel fortsatt taus om bruddet med Northug  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer