TILBAKE I RAMPELYSET: - Jeg er veldig urutinert på ting som dette, merker jeg. Men det er morsomt å være tilbake altså, smiler Vivian Sørmeland, som kommer med sin debutplate førstkommende høst. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TILBAKE I RAMPELYSET: - Jeg er veldig urutinert på ting som dette, merker jeg. Men det er morsomt å være tilbake altså, smiler Vivian Sørmeland, som kommer med sin debutplate førstkommende høst. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg har aldri vært populær blant gutta

Vivian Sørmeland om debutplata, kjæresten og en anonym tilværelse i skoletida. Se video!

Se videointervjuet med Vivian Sørmeland fra minigolfbanen nederst i saken!

SEHER.NO: For tiden er hun aktuell med singelen "Anyone Who's Anyone". Og til høsten kommer den tidligere "Idol"-stjernen Vivian Sørmeland (24) med sin debutplate på Bonnier Amigo. Akkurat det gleder hun seg veldig til.

- Jeg kunne gitt ut en plate rett etter Idol hvis jeg ville. Men det hadde ikke blitt helt den plata jeg ville gjort, det hadde blitt en plate for alle dem som fulgte med på Idol. Jeg håper jo å ta med meg en del av dem videre også, men det var viktig for meg å gjøre det jeg brant for - istedenfor å gi ut en plate bare for å gi den ut, forteller Vivian til Seher.no.

Seher.no møter en svært sprudlende Sørmeland på Grünerløkka minigolf i Oslo - på hennes egen bursdag. Nå er jenta med den fantastiske sangstemmen blitt 24 år, noe som selvsagt skal feires - med champagne og kaker.

Selv tør hun ikke helt erkjenne at hun egentlig kunne gjort stor karriere også innenfor minigolf-sjangeren. For imponerer, det gjør hun!

- Hvordan er det å være tilbake, Vivian?

- Jeg er veldig urutinert på ting som dette, merker jeg. Men det er morsomt å være tilbake altså. Samtidig har jeg følt det godt å kunne bruke god tid på denne plata - og å bruke den tiden jeg trenger på å få det sånn som jeg vil ha det, forteller Vivian, som ble nummer tre i 2006-versjonen av TV 2-programmet "Idol", og som har brukt tre år på plata som snart er å finne i butikkhyllene.

I mars snakket den glade musikerjenta til Seher.no om sin nye, svenske kjæreste, som hun da hadde vært sammen med i cirka ett år. Paret har det fortsatt strålende sammen - til tross for at han ikke har helt lik musikksmak som sin kjente sangkjæreste...

Vivian nipper til champagnen, slår et slag - før hun snakker ufortrødent videre.

- Jeg tror han synes musikken min er kul. Men han er jo ikke så inn i den popmusikken, han er mer hip hop og R & B.

Kjærligheten blomstrer altså. Men platedebutanten har aldri vært så populær hos menn. I hvert fall hvis man skal tro henne selv.

- Nei, jeg har aldri vært så populær blant gutta altså. Jeg tror jeg er en ganske anonym jente sånn generelt sett. Jeg snakker veldig mye, og er vel ganske utadvendt. Men jeg har nok ikke den rette sjarmen tror jeg.

- Det synes vel kanskje kjæresten din at er like greit?

- Ja, man får jo tro det! Huff, jeg har aldri hatt så veldig teket der altså, smiler Vivian, som tidligere var sammen med vinneren av "Idol"-vinner samme år som hun selv var med, Aleksander Denstad With.

- Jeg tror vel ikke at jeg hadde fått så sykt mye mer oppmerksomhet fra gutta på den tiden selv hvis jeg ikke hadde hatt kjæreste. Jeg har generelt sett alltid vært veldig anonym av meg - på ungdomsskolen og videregående var det liksom ingen som visste hvem jeg var, forteller en åpenhjertig Vivian Sørmeland til Seher.no.

Onsdag kveld benyttet bursdagsbarnet seg til å feire bursdagen, og den imponerende minigolfseieren, sammen med kjæreste og venner på sin egen arbeidsplass, Café Sør i Oslo.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Siv Jensen savner ikke mann og barn

Se videointervjuet med Vivian Sørmeland fra minigolfbanen her:

[obj:media:7913]