HUNDREVIS AV BILDER: Et søk på Pia Haraldsen i bildebyråene gir hundrevis av treff, og de fleste bildene er fra premierefester hun har vært på. Men selv avviser hun at hun er noen partyjente. Foto: Stella Pictures/Seher.no
HUNDREVIS AV BILDER: Et søk på Pia Haraldsen i bildebyråene gir hundrevis av treff, og de fleste bildene er fra premierefester hun har vært på. Men selv avviser hun at hun er noen partyjente. Foto: Stella Pictures/Seher.noVis mer

- Jeg har aldri vært noen partyjente

Men bildene kan tyde på noe annet...

SEHER.NO: Navnet Pia Haraldsen (28) er ofte synonymt med glitter, glamour og dyre designerkjoler. Men selv vil hun ikke være med på at hun er en partyprinsesse som flyr fra fest til fest.

- Jeg har faktisk aldri vært noen partyjente. Periodevis er jeg på noen tilstelninger og da blir det tatt bilder, sier Pia Haraldsen i et lengre intervju med [mag].

Ja, og det blir så visst tatt bilder av den blonde TV-stjernen.

Tar man et søk i arkivet til bildebyrået Stella pictures på Pia Haraldsen, får man rundt hundre treff. De fleste av bildene er fra forskjellige premierefester "den politiske reporteren" har vært på.

- Men jeg er omtrent aldri på byen, og drikker lite alkohol. Det eneste jeg har til felles med Paris Hilton er initialene, sier Pia Haraldsen til [mag].

171.000 så premieren på "Pia og Jasmin" på TV 3 denne uken. Pia selv håper at deltakelsen i sjekkeprogrammet kan bryte noen oppfatninger folk har fått av henne gjennom media.

- Jeg sminker meg ikke til hverdags, så derfor droppet jeg det der nede på dagtid, sier hun om oppholdet på den franske rivieraen.

- Jeg håper det kommer fram at jeg er litt annerledes enn mange kanskje tror. I serien altså, sier hun til [mag].

Pia mener at folk som tror hun er en snobb, har feil oppfattelse.

- Jeg har vokst opp i et trygt og godt miljø, ikke spesielt snobbete, sier hun om barndommen på Snarøya i Bærum.
Og om du tror størrelsen på lommeboka avgjør hvem som blir Pias utvalgte, har Pia følgende beskjed:

- De som tror at jeg leter etter en mann med penger kunne ikke tatt mer feil.
- Jeg er veldig opptatt av å stå på egne bein og ønsker ikke å være avhengig av en mann. Karrieren er viktig for meg, det å ha noe eget, sier hun til [mag].

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vi har ikke snakket på ti år