- Jeg har aldri vært kjæreste med Ari

Men Anne-Kat. Hærland vet hvordan ryktet oppsto og hvem som har skapt det.

<strong>HEFTIGE RYKTER:</strong> - Det er vanskelig for dere å skille komikeryrket fra det private, sier Anne-Kat. Hærland, som hevder hun aldri har vært sammen med Ari Behn, til Seher.no. Dette bildet er hentet fra 2001, da Ari, Anne-Kat. og Per Heimly drakk drinker p Foto: Aftenposten/Scanpix
HEFTIGE RYKTER: - Det er vanskelig for dere å skille komikeryrket fra det private, sier Anne-Kat. Hærland, som hevder hun aldri har vært sammen med Ari Behn, til Seher.no. Dette bildet er hentet fra 2001, da Ari, Anne-Kat. og Per Heimly drakk drinker p Foto: Aftenposten/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den kjente norske TV-komikeren Anne-Kat. Hærland (39) har i årevis - på scenen og på «Nytt på nytt» - harsellert over sitt angivelige kjæresteforhold med Ari Behn ved årtusenskiftet. 

Tidligere har hun i en av sine forestillinger omtalt ham som «kjæresten fra helvete» - og i tillegg mer enn antydet at han er svært dårlig utrustet nedentil.

Mens latteren har runget har Anne-Kat. lagt ut om pikante detaljer fra det hun har ment var et skuffende kjærlighetsforhold.

I 2006 skapte Ari store overskrifter med boka «Entusiasme og raseri», der man fant karakteristikker av en figur med likhetstrekk som Anne-Kat. Hærland.

Nå - drøye fem år etter utgivelsen av Aris bok - tilbakeviser Hærland at de to noensinne har vært kjærester.

- Jeg har aldri vært kjæreste med Ari Behn, sier Anne-Kat. Hærland til Seher.no under «Gullruten» i Bergen. 

Til Seher.no hevder Hærland at historien om at hun skal ha vært sammen med Behn på 90-tallet kommer som en konsekvens av hennes egne sketsjer.

- Jeg hadde en vits om det, men det jeg sier på scenen er ikke nødvendigvis sant. Det er vanskelig for dere å skille komikeryrket fra det private, mener hun.

- Så dere har altså aldri vært  kjærester?

- Jeg har aldri vært kjæreste med Ari Behn, nei, fremholder hun.

Til årets «Gullruten» kom også nettopp Ari Behn. Sammen med kameraten Per Heimly var han nemlig nominert to ganger for deres program «Ari & Per», som har blitt sendt på NRK denne våren. Duoen vant også prisen for «Beste underholdning».
 
Selv om om Anne-Kat. nå mener at hun aldri har vært sammen med Ari, legger hun ikke skjul på at de kjenner hverandre. Hun innrømmet også at hun syntes det var koselig at hennes angivelige eks-kjæreste også dukket opp under den store TV 2-festen.

- Det er hyggelig at han kommer i kveld. Men jeg har jo møtt ham mange ganger. Programmet hans er produsert av Rubicon, det samme produksjonsselskapet som produserte «Big Bang». Vi har møttes over en kaffe der, vi. Så vi har hatt mer kontakt enn dere tror. Ingen dramatikk i det hele tatt, sier 39-åringen til Seher.no.

Kjæresteforhold eller ei: Til VG innrømmet i hvert fall Hærland i 2001 at hun har sett Behn uten en tråd på kroppen. Dette avslørte hun da hun fikk spørsmål om hva som var det verste hun hadde lest om seg selv.

- At jeg har ligget med Ari Behn. Det er det verste jeg har lest. Jeg har jo ikke gjort det engang. Jeg har sett ham naken, det skal jeg innrømme. Men jeg har ikke ligget med ham, sa hun til avisen den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte «Stakkars» da jeg leste det  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer