- Jeg har aldri vært her som gjest før

Dorthe Skappel stjal showet på rød løper før TV 2-festen i Bergen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: "God Kveld Norge"-programleder Dorthe Skappel (49) ga seg tidligere i år som programleder for prisutdelingen "Gullruten", men viste under TV 2s 20-års jubileum lørdag at hun ikke har glemt kunsten å glitre foran kameraene.

Hun avviste imidlertid at hun har vurdert å gjøre om på bestemmelsen om å trekke seg.

- Jeg gleder meg til å følge showet fra salen, jeg har aldri vært her som gjest før.

- Når det gjelder "Gullruten", har jeg ikke rukket å savne det ennå. Det har ikke gått lang nok tid ennå, tror jeg. Men jeg vet at jeg kommer til å savne det, sier hun til Seoghør.no.

Blant dagens og tidligere TV 2-profiler som gledet seg til å feire hverandre, var blant annet Vår Staude, Davy Wathne, Dan Børge Akerø, Erik Thorstvedt og mange andre.

Dan Børge Akerø - som var med å starte opp TV 2 for 20 år siden - la ikke skjul på at han stortrivdes med å være tilbake på besøk hos sin tidligere arbeidsgiver.

- Det var stort det som skjedde for 20 år siden, og dette vekker mange minner. Jeg tror ikke dette showet kan nå opp til åpningsshowet, men det kan bli bra for det.

- Jeg håper jeg fortsatt kan være med på festen om 30 år, når kanalen fyller 50, sier han til Seoghør.no med et smil.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pelle Krogstad gleder seg til TV 2-fest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer