FORELSKET: I et nytt intervju på P3 forteller Julie Bergan at hun aldri har vært forelska - før nå. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: I et nytt intervju på P3 forteller Julie Bergan at hun aldri har vært forelska - før nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Julie Bergan:

- Jeg har aldri vært forelsket før nå

Julie Bergan hinter, i et nytt intervju på P3, om at hun har funnet kjærligheten.

Publisert

(Se og Hør): Den norske artisten Julie Bergan (23) er en av landets nye stjerneskudd og har den siste tiden gjort det stort som artist.

Torsdag gjestet hun radioprogrammet til Christine Dancke (33) P3, og hintet til at hun har funnet kjærligheten.

For da Christine spurte om hun har hatt mer følelser enn bare «vennefølelser» for en person, avslørte 23-åringen at hun aldri har vært forelsket tidligere i livet.

- Det er flere ganger jeg har møtt gutter og tenkt at «wow, du er sinnsykt bra på alle mulige måter, hvorfor liker jeg deg ikke?», sier hun, og røper at det ofte ender med at de blir gode venner.

- Kun forelska én gang

På spørsmål fra programlederen om hva som skal til for at hun blir skikkelig yr, forklarer artisten at hun er usikker.

PROGRAMLEDERE: Christine Dancke og Julie Bergen ledet VG-lista sammen på Rådhusplassen. Foto: Tor Gunnar Berland
PROGRAMLEDERE: Christine Dancke og Julie Bergen ledet VG-lista sammen på Rådhusplassen. Foto: Tor Gunnar Berland Vis mer

- Jeg vet ikke. Jeg har jo kun vært forelska en gang, aka nå, sier hun under sendingen, og legger til at hun ikke vet hva som skal til for å finne den rette, men at hun nådde et punkt hvor det føltes riktig.

- Det er vel det at personen var en veldig god venn, en man syns var attraktiv og en som så meg for den jeg er, forklarer hun.

Den energiske 23-åringen legger ikke skjul på at hun som ungdom hadde nyttårsforsett om at det var det kommende året hun skulle finne kjærligheten. Likevel forklarer hun at hun aldri har stresset med å finne den rette.

Bestevenninnen fikk type

Christine og Julie har de siste årene blitt gode venner, og tidligere i år ledet de VG-lista på Rådhusplassen i Oslo sammen.

Julie er også bestevenn med en av landets største stjerner, nemlig Astrid Smeplass (21), som tidligere i høst bekreftet at hun hadde fått seg kjæreste, etter små hint på Instagram. Navnet har hun foreløpig valgt å holde hemmelig.

- Det er en gutt hjemme i Norge som jeg er sammen med. Men det har jeg ikke sagt til media i Norge. Det er ikke så nytt, men det er egentlig ingen som vet det, sa hun i et intervju med svenske Elle.

A post shared by JULIE BERGAN (@juliebergan) on

Avkreftet romanserykter

I midten av august delte Astrid S et bilde av karakterene Carrie og Big fra TV-serien «Sex & singelliv», og skrev «meg og Per» under bildet. Fansen har siden det spekulert i hvem mystiske Per er, men stjernen har altså ikke villet avsløre hvem hennes utkårede er.

Tidligere i år har romanseryktene dessuten florert rundt Astrid S og «SKAM»-stjerne Herman Tømmeraas.

På sin Instagram-konto publiserte hun nemlig flere bilder av seg selv sammen Herman, kjent som Penetrator-Chris i NRK-suksessen.

A post shared by astrid_s (@astridsofficial) on

Og i musikkvideoen til låta «Such A Boy» spiller Astrid og Herman faktisk kjærester.

Tittelen spiller på uttrykket «don't be such a girl». Som i de fleste forhold, går det både opp og ned for det fiksjonelle paret.

Duoen er intime foran kameraet og kliner i flere scener. Herman kaster også et glass vann over Astrid, som reagerer med en forskrekket mine.

Saken fortsetter nedenfor.

- MÅTTE GOOGLE: Astrid S ville imponere sine daværende svigerforeldre, men løgnen slo fort tilbake på artisten, som plutselig befant seg midt i en kattefødsel. Video: NRK Vis mer

Astrid S har tidligere avvist at det er noe mer enn vennskap mellom henne og Herman, i et intervju med VG.

- Uansett hvem man poster bilder med på sosiale medier, kommer det kommentarer på om man er et par. Men jeg og Herman er nok bare veldig gode venner, sa hun til avisen.

Astrid ble først kjent gjennom deltakelsen i «Idol» i 2013, der hun nådde en femteplass. I 2014 slapp hun singelen «2 AM», som markerte en stilendring for artisten.

LES OGSÅ: Nå viser de sine følelser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer