- Jeg har aldri vært alkoholiker

«Idol»-stjernen Fredrik Bergersen Klemp ble sjokkert da han bladde opp i avisen og leste om seg selv.

NY HVERDAG: - Det viser bare at titler og avisenes vinklinger kan presse deg langt, langt ned, sier Fredrik Bergersen Klemp om å skriveriene om at han tidligere har hatt alkoholproblemer. Her er han avbildet sammen med en annen «Idol»-finalist, Maria M Foto: Stella Pictures
NY HVERDAG: - Det viser bare at titler og avisenes vinklinger kan presse deg langt, langt ned, sier Fredrik Bergersen Klemp om å skriveriene om at han tidligere har hatt alkoholproblemer. Her er han avbildet sammen med en annen «Idol»-finalist, Maria M Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I slutten av september skrev VG at «Idol»-deltager - nå «Idol»-finalist Fredrik Bergersen Klemp (20) måtte ta et oppgjør med en rockelivsstil preget av alt for mye alkohol da han møtte kjæresten Pia Wulff-Nilsen (24). 

- Jeg levde et trubadurliv, hvor det fort ble fest hver kveld, og til slutt måtte jeg ta et valg om det var en livsstil jeg ville forsette med. Jeg så på meg selv og andre hvordan det livet der kan ende. For min del resulterte det ikke i noe positivt i det å gå rundt og mingle med andre mennesker i beruset tilstand hver kveld, uttalte Fredrik til avisen den gang.

Se og Hør arrangerte forrige mandag en photoshoot med de ti finalistene i årets «Idol». Overfor Seher.no ga Fredrik der tydelig uttrykk for misnøye med å bli framstilt som en tidligere alkoholiker i Norges største avis.

- Det ble feiltolket. Jeg har aldri vært alkoholiker, og har aldri hatt alkoholproblemer heller for den saks skyld. Hvis jeg sliter som 20-åring, da er det mange i verden som sliter, mener Fredrik Bergersen Klemp, som ikke legger skjul på at han fikk seg en «støkk» da han så oppslaget.

- Jeg ble sjokkert da jeg leste det. Det viser bare at titler og avisenes vinklinger kan presse deg langt, langt ned. Jeg trodde respekten mellom meg og journalisten var gjensidig.

Bakgrunnen for det VG omtalte som et høyt alkohoinntak var at «Idol»-finalisten spilte i et bluesband, et band som han i lang tid turnerte sammen med. Men ifølge ham selv, hadde han altså ingen alkoholproblemer av den grunn.

- Vi gjorde cirka hundre jobber på litt over ett år. Det ble mye festing - litt for mye etter min smak, sier han til Seher.no.

Oslo-rockeren møtte kjæresten Pia under en konsert i Oslo. Nå har paret vært sammen i halvannet år, og bor sammen på Majorstuen i Oslo.

Avdelingssjef for VGs Rampelys-avdeling, Ellen Limstrand, stiller seg uforstående til kritikken fra Klemp.
 
- Her er det snakk om et intervju der han selv har gitt sitater, og hvis han mener han er «feiltolket» får det stå for hans regning. Når han sier at det gikk mye i alkohol før han møtte Pia, så siterer vi ham på det. Men det er selvfølgelig ikke morsomt hvis han ikke er fornøyd med saken, sier hun til Seher.no.
 
Ifølge Limstrand har «Idol»-finalisten ikke tatt kontakt med avisen etter at saken sto på trykk.

- Men vi tar gjerne en prat med ham om han ønsker det. Vi mener i hvert fall at Fredrik, som er 20 år gammel, bør stå for det han sier når han er sitert korrekt. Hadde han derimot vært under 18, ville vi snakket med foreldrene hans først. Men det er som sagt beklagelig at han mener at han er feiltolket, mener Rampelys-sjef, Ellen Limstrand.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Husker ikke noe fra sceneopptredenen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer