- Jeg har aldri tenkt på kroppen min på den måten

Adelén ble hetset for formene sine på internett. Nå slår hun tilbake mot nettmobberne.

SEOGHØR.NO: Horten-jenta Adelén Rusillo Steen (17), tok Norge med storm da hun deltok i MGP i fjor med låten «Bombo». Hun har også gjort stor suksess med VM-låta «Olé», regissert av selveste Ray Kay.

Men suksessen har ikke bare vært lett, for den søte artisten. Til Seoghør.no forteller hun at hun ble mobbet på sosiale medier på grunnlag av bryststørrelsen sin.

- Jeg la først ut en video på Instagram av en koreografi, hvor det kom mange kommentarer om at jeg var flatbrysta og sånne ting, sier den søte jenta.

Derfor la den tidligere MGP-stjernen ut samme video en gang til, med teksten;

«Sorry for puppene. Det er bare ikke i mitt DNA.»

Dette førte til at hun fikk positiv respons, og artisten sier at hun ikke er vant til å tenke på kroppen sin på den måten.

- Jeg har aldri brydd meg om det, og skjønner ikke hvorfor det skal være om å gjøre å ha størst mulig pupper. Har aldri tenkt på kroppen min på den måten, og skjønner ikke hvorfor andre skal gjøre det for meg, sa hun.

Artisten har også opplevd nettmobbing tidligere, men forteller at hun ikke tenker på det nå lenger.

FOTBALLKAMP: Adelén stilte opp på verdikampen i forbindelse med Norway Cup.
FOTBALLKAMP: Adelén stilte opp på verdikampen i forbindelse med Norway Cup. Vis mer

- Jeg ignorerer det, jeg går ikke inn og leter etter det, så akkurat nå er det helt ute av fokus, sa hun.

Spilte veldedighetskamp

Onsdag formiddag deltok Adelén på veldedighetskamp til inntekt for Redd Barna, på Ekebergsletta i forbindelse med Norway Cup i Oslo.

En rekke andre kjendiser hadde også møtt opp før å spille kamp til støtte for en god sak, blant annet ishockey-proffen Mats Zuccarello Aasen.

Se video nederst i saken!

I slutten av april dro Adelén til millionbyen Rio de Janeiro for å lage musikkvideo til sin siste hit "Olè" sammen med Norges mest profilerte musikkvideo-regissør, Reinert «Ray Kay» Olsen (35).

Ray Kay har tidligere laget populære videoer for blant andre Lady Gaga, Justin Bieber og Britney Spears.

Adelens "Ole" er med på det offisielle VM-albumet - sammen med blant andre Jennifer Lopez, Aviici, Ricky Martin og andre verdensstjerner.

- Det er fantastisk moro, og nesten ikke til å tro, sa Adelen til Se og Hør da nyheten ble kjent

OLÈ: Adelén i musikkvideoen til VM-låta Olé.
OLÈ: Adelén i musikkvideoen til VM-låta Olé. Vis mer

Petter og Even Northug, Mats Zucarello Aasen, Vibeke Skofterud, finansminister Siv Jensen, Sandra Borch, toppfotballsjef Nils Johan Semb, VIF-trener Kjetil Rekdal og Jahn Ivar «Mini» Jakobsen var også blant de som stilte opp på verdikampen, som er et samarbeid mellom Norway Cup, Norges Fotballforbund, MOT og Redd Barna.

Men ishockey-proffen Mats Zuccarello Aasen var klart en av de mest populære kjendisene. Så populær var han at til og med politiet ville ta bilde sammen med han.

Se video!

LES OGSÅ: Politiet selfie med Zucca