NEI TIL BOTOX: - Det er ren gift. Jeg vil aldri ha det i ansiktet mitt, sier Joan Collins om anti-rynke middelet Botox. Foto: All Over Press
NEI TIL BOTOX: - Det er ren gift. Jeg vil aldri ha det i ansiktet mitt, sier Joan Collins om anti-rynke middelet Botox. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har aldri tatt botox

Nå røper Joan Collins (77) hvordan hun holder seg ung...

Publisert
SEHER.NO:  Den tidligere Dynastiet-stjernen Joan Collins har i mange år vært kjent for sitt ungdommelige utseende, men 77-åringen nekter for at hun har fått kirurgisk hjelp til å holde alderdommen i sjakk.

- Jeg har aldri tatt botox. Det er ren gift. Jeg vil aldri ha det i ansiktet mitt. I tillegg har jeg angst for nåler, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.

Collins mener det beste kvinner kan gjøre for å ta vare på huden sin er å ta forholdsregler mot solen - og alltid bruke sminke.

- Jeg bruker mye tid på å holde meg i skyggen og å legge sminke. Jeg er rystet over hvor mange kvinner som ikke tar vare på huden sin.

Og:

- Da jeg var på Ascot-løpet, så jeg mange kvinner som brukte vakre hatter og dyre klær, men som ikke hadde noe sminke i fjeset, sier hun.


TV-stjernen langer også ut mot slankepresset kvinnelige skuespillere møter i dagens Hollywood.

- Da jeg dro til Hollywood for første gang for mange år siden, fikk jeg beskjed om å gå ned fra 58 til 54 kg. Nå blir 54 kg sett på som for mye, sier hun til Daily Telegraph ifølge Contactmusic.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her får Joan parykk-panikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer