- Jeg har aldri strevd for dette

Den svenske skuespillerinnen Noomi Rapace blir fotfulgt av paparazzier og har blitt ny Hollywood-yndling.

UP AND COMING: Noomi Rapaces internasjonale karriere har tatt av, etter rollen som «Lisbeth Salander». Her fra Los Angeles-premieren av «Sherlock Holmes: A Game Of Shadows» 6. desember. Foto: Stella Pictures
UP AND COMING: Noomi Rapaces internasjonale karriere har tatt av, etter rollen som «Lisbeth Salander». Her fra Los Angeles-premieren av «Sherlock Holmes: A Game Of Shadows» 6. desember. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For Noomi Rapace (31) har filmkarrieren virkelig skutt fart etter at hun spilte «Lisbeth Salander» i Stieg Larssons Millennium-trilogi. Uten at hun helt fortår det - eller har ønsket det - selv har hun blitt Hollywoods nye yndling.

- Jeg har aldri strevd etter dette, det er det rare. Noen skuespillere kjemper for dette hele livet; å være på forsider, på den røde løperen, gjøre store TV-show. For meg har det kommet på kjøpet. Det er alt det andre jeg elsker: skuespillet, prosessen, det å skape noe. Men nå står paparazziene og venter på meg på flyplassen når jeg lander i LA, sier hun i et intervju med Dagbladet Magasinet.

Etter at hun slo igjennom har hun spilt i flere filmer, og sist i Hollywood-filmen «Sherlock Holmes: A Game Of Shadows» med de erfarne skuespillerene Jude Law (38) og Robert Downey jr. (46).

Nylig var de i på premierefest i London, og Rapace fikk virkelig smake på hvordan det er å ha flere paparazzi-fotografer hakk i hæl:

- Vi var ute og danset i London, hele Sherlock Holmes-gjengen. Det var første gang vi møttes igjen, og vi festet i timesvis til sigøynermusikk. Jeg var trøtt, jeg hadde drukket litt og så hadde jeg skrapet meg på et eller annet da jeg danset. Fotografene tok bilder av meg og laget en stor greie av at jeg blødde litt på ankelen, forteller hun videre.

Den talentfulle skuespillerinnen må le.

- Det eneste jeg hadde gjort var å danse. Det er merkelig, men jeg venner meg til det, sier hun videre i intervjuet.

«Sherlock Holmes: A Game Of Shadows» har Norgespremiere 1.juledag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Britney Spears gifter seg for tredje gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer