Lea Michele:

- Jeg har aldri spist hurtigmat

Vin er den eneste kosen skuespilleren skeier ut med.

SUNN LIVSSTIL: Hollywood-stjernen Lea Michele sverger til et sunt kosthold. Foto: NTB Scanpix
SUNN LIVSSTIL: Hollywood-stjernen Lea Michele sverger til et sunt kosthold. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): «Glee»-stjernen Lea Michele (30) deler ofte bilder av seg selv og sin aktive livsstil på sosiale medier.

Og den flotte brunetten er ikke bare opptatt av å holde seg i fysisk form, hun er også svært nøye med hva hun putter i kroppen.

Men mens mange skuespillere legger inn en «kosedag» i sine strenge kostholdsplaner, avslører Lea at hun er ganske annerledes her.

- Jeg har aldri spist hurtigmat. Jeg drikker ikke brus og jeg spiser ikke godteri. Når jeg sier at jeg spiser mye, så betyr det at det er sunn mat som er verdt det. Jeg har et sunt hjem, forteller hun til E! News, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Another adventure ✔️ Napa you are beautiful! 🌲🍷where to next??✌🏻✨

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Det eneste Hollywood-stjernen innrømmer å unne seg fra tid til annen, er vin.

- Jeg elsker å trene. Jeg gjør det for å føle meg bra, men også for at jeg kan spise det jeg har lyst på. Jeg liker å kose meg. Jeg er italiensk, liker store måltid, og elsker rødvin.

PÅ FOTOSHOOT: Lea Michele er en ettertraktet modell. Her er hun på fotoshoot i Malibu. Foto: NTB Scanpix
PÅ FOTOSHOOT: Lea Michele er en ettertraktet modell. Her er hun på fotoshoot i Malibu. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er også glad i å prøve ut nye restauranter og nye eventyr når jeg reiser, så jeg har vanskelig for å sette grenser for meg selv, forteller hun, ifølge nettstedet.

Mistet kjæresten i overdose

Tan lines😛

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Michele har tidligere også avslørt at hun ikke flau for å vise frem kroppen sin.

Dette takker hun spesielt tiden hun jobbet med teater i New York for.

- Jeg er veldig komfortabel med min egen kropp. Jeg har spilt på Broadway og der er alle nakne, delte hun med Seventeen Magazine for tre år siden.

Sommeren 2013 opplevde Lea marerittet da hennes daværende kjæreste og «Glee»-kollega, Cory Monteith, brått døde av en overdose.

Monteith var åpen om sitt problematiske forhold til rus, og la seg inn på avrusningsklinikk for å få bukt med problemene sine, men tragisk nok gikk han bort bare 31 år gammel.

Saken fortsetter under bildet.

MISTET KJÆRESTEN: Fra 2011 til 2013 var Lea Michele kjæreste med Glee-kollegaen, Cory Monteith, som døde for snart fire år siden. Foto: NTB Scanpix.
MISTET KJÆRESTEN: Fra 2011 til 2013 var Lea Michele kjæreste med Glee-kollegaen, Cory Monteith, som døde for snart fire år siden. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

I etterkant av den vanskelige tiden fant Lea lykken på nytt med den tidligere gigoloen Matthew Paetz og skuespiller-kollegaen Robert Buckley (36).

Den siste tiden har hun derimot vært singel - en tilværelse hun trives svært godt med. Nå ser hun frem mot å slippe sitt nye album «Places».

- Jeg føler jeg er på en fantastisk plass i livet akkurat nå, deler hun med E! News, og legger til at mange av låtene handler om personlige ting hun selv har opplevd:

- Dette åpner jeg meg om på konsertene jeg holder. Da forklarer jeg publikum hva sangene handler om og blir veldig personlig. Jeg prøver vanligvis å holde privatlivet for meg selv, men i musikken åpner jeg meg veldig opp, og kanskje jeg gjør som Taylor Swift og deler litt ekstra om andre folk også.

One of my favs from last week.. 📸

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

LES OGSÅ: Lea Michele delte bilde med sin avdøde kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer