- Jeg har aldri spist en hamburger

Nå er 17-åringen Courtney Stodden PETAs nyeste tilskudd.

NATURLIG: Stodden har hele tiden hevdet at hun er 100 prosent naturlig. Nå har hun også droppet kjøttet til fordel for å bli vegetarianer. Foto: Stella Pictures
NATURLIG: Stodden har hele tiden hevdet at hun er 100 prosent naturlig. Nå har hun også droppet kjøttet til fordel for å bli vegetarianer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videoen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Overskriftene var mange da «The Green Mile»-skuespilleren Doug Hutchison (51) i fjor giftet seg med den da 16 år gamle jenta Courtney Stodden.

Stodden, som nå har rukket å bli 17, har gjentatte ganger vekket oppsikt ved å vise seg lettkledd ved mange anledninger. Blant annet har hun «bevist» at brystene hennes er ekte på TV.

Nå har hun også gitt opp kjøtt, til fordel for å bli vegetarianer. 17-åringen er det siste tilskuddet til dyrevernsorganisasjonen PETAs rekker.

Og selv om Stodden tidligere har spist kjøtt, forteller hun stolt at hun aldri har spist hamburger.

- Jeg har aldri spist en hamburger i hele mitt liv. Jeg er så stolt over å kunne si det. Jeg kommer aldri til å spise en heller, forklarer hun i promo-videoen for organisasjonen.


Videoen ser du nederst i saken.

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun påstår hun er helt naturlig


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer