- Jeg har aldri smakt Grandiosa

«God Morgen Norge»-Wenche tyr sjeldent til kjappe løsninger.

SEOGHØR.NO: Wenche Andersen (60) har vært fjernsynskokk i TV 2-programmet «God Morgen Norge» i 20 år. Da det populære programmet startet opp i 1994, startet også «Wenches kjøkken».

Matveteranen serverer de lekreste retter til programmets gjester, og privat tyr hun heller ikke til enkle løsninger.

Til Seoghør.no forteller hun at hun aldri har smakt den folkekjære frossenpizzaen Pizza Grandiosa.

- Nei det har jeg rett og slett aldri smakt. Kan jeg ha fått servert det borte da? Nei det tror jeg ikke. Det har bare ikke blitt sånn, men nå skal jeg jammen meg få smakt det til neste gang jeg ser deg, ler Wenche.

- Hva lager du når du skal ha en kjapp middag?

- Da kan det hende jeg tar en ferdigsuppe og tilsetter litt ekstra i den, og lager en dressing til, for eksempel.

- Knapt menneskeføde

EKKELT: Eyvind Hellstrøm synes ikke Grandiosaen kan kalles for menneskeføde. Foto: TV3/Thomas Engström Vis mer

Wenches kollega i TV3, mesterkokken Eyvind Hellstrøm (65), har tidligere sagt at han knapt vil kalle Pizza Grandiosa for menneskeføde.

Den populære tv-kokken har gjennom flere sesonger av programmene «Hellstrøm rydder opp» og «Hellstrøm rydder opp- hjemme» ikke lagt skjul på sitt anstrengte forhold til frossenpizza.

I den nye sesongen av «Hellstrøm rydder opp - hjemme» drar han til Stabburets fabrikk på Stranda for å finne ut hva Pizza Grandiosa egentlig består av.

Men ifølge VG fikk han ikke svarene han ønsket, eller lov til å inspisere fabrikken.

Omsider slipper han inn i fabrikken, men fabrikksjef Hans Jostein Langelo, ville ikke snakke på kamera.

Han forsvarte det med at han ikke ville røpe hemmeligheter, til en han ser på som en konkurrent.

LES OGSÅ: Se de morsomste klippene fra de 20 årene her