- Jeg har aldri slåss med noen før

Se hvordan det gikk da skuespiller Elin Sogn fikk sin debut som gjørmebryter i «Fangene på fortet!

GA ALT: Elin Sogn hevder hun ikke rakk å tenke før hun plutselig slåss for første gang i gjørmebadet under innspillingen av «Fangene på fortet». Foto: TV3
GA ALT: Elin Sogn hevder hun ikke rakk å tenke før hun plutselig slåss for første gang i gjørmebadet under innspillingen av «Fangene på fortet». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Elin Sogn gjørmebryte i «Fangene på fortet» i videoen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Skuespilleren Elin Sogn (39) er vanligvis å se i eksklusive omgivelser i sin rolle som rikmannsdatteren Julie Anker-Hansen i TV 2-serien «Hotel Cæsar».

Men allerede i første episode av den nye «Fangene på fortet»-sesongen - som har premiere på TV3 mandag - blir Sogn bokstavelig talt kastet ut på dypt vann, når hun må bryte mot en annen kvinne i et gjørmebasseng.

- Det var skummelt, for jeg er jo en snill person og har aldri slåss med noen før. Men jeg rakk ikke tenke så mye, før jeg sto ute i gjørmen. Etterpå var jeg grønn fra topp til tå og støl over hele kroppen, sier Sogn til Seher.no.

Sogn, som er på lag med TV 2-kommentator Lars Bohinen, tidligere «Ungkaren»-programleder Christopher Dons og tidligere «Farmen»-deltaker Morten Emil Bergan, hadde med seg sin datter Felicie (2) under hele «Fangene på fortet»-oppholdet.

Skuespilleren  sier til Seher.no at hun snart er klar for å jobbe mer igjen, når datteren blir vant til å gå i barnehage.

- Det blir sikkert litt mer «Hotel Cæsar», og andre jobber, men foreløpig er det ikke noe jeg kan si noe konkret om.


Sogn legger imidlertid ikke skjul på at hun gjerne tar en tur tilbake til «Fangene på fortet».

- Det var veldig gøy, og hadde jeg blitt spurt igjen, hadde jeg sagt ja uten å nøle, sier hun til Seher.no.

«Fangene på fortet» ser du mandag til torsdag kl. 20 på TV3.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fangene på fortet-fest ødela ferieidyll


[obj:media:9863]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer