- Jeg har aldri skåret i ansiktet

Jan Thomas avslører sannheten bak sitt eget ansikt. Se video!

STORTRIVES MED UTSEENDET: - Jeg synes det bare er greit å få lagt dette dødt. Jeg har aldri hatt en plastisk operasjon. Jeg stortrives med utseendet mitt og har ikke lyst til å endre det, sier Jan Thomas til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STORTRIVES MED UTSEENDET: - Jeg synes det bare er greit å få lagt dette dødt. Jeg har aldri hatt en plastisk operasjon. Jeg stortrives med utseendet mitt og har ikke lyst til å endre det, sier Jan Thomas til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Jan Thomas nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO):  Onsdag sendes den andre episoden av TVNorge-satsingen "Ja, vi elsker Hollywood", der Jan Thomas Mørch Husby (43) er tilbake på gamle trakter, denne gangen som programleder.

I Los Angeles handler der meste om å se flott ut. Men Jan Thomas selv har et helt avslappet forhold til eget utseendet, ifølge ham selv.

- Jeg er nok altfor oppegående, smart og informert når det kommer til hva som kan gjøres med utseendet for å ivareta det. Jeg bruker masse penger på hudpleie, jeg soler meg ikke og bruker solfaktor. Jeg har et veldig avslappet forhold til utseendet mitt, selv om mange sikkert tenker "my ass" når jeg sier det, forteller programlederen til Seher.no.

Seher.no var på plass i den amerikanske storbyen for å følge deler av innspillingen på nært hold. På et hotellrom møter vi Jan Thomas, som er svært engasjert når han snakker om det som er svært vanlig i filmbyen: Plastiske operasjoner og botox.
 
- Det er så deilig å kunne være så innmari direkte, frekk og freidig når folk begynner å sette meg opp til veggen og si at "du har jo klusset med botox og alt det". Ja, det har jeg gjort - for to år siden. Jeg er 43 år gammel, og er ingen gammel mann. Jeg trener fem til syv ganger i uka, og passer kjempegodt på utseendet, sier han.

- Har du noensinne selv fått utført en ansiktsoperasjon?

- Det var et fantastisk direkte spørsmål, smiler 43-åringen, som likevel føler seg kallet til å svare, og til å avlive alle myter som kan ha oppstått opp gjennom årene.

- Jeg synes det bare er greit å få lagt dette dødt. Jeg har aldri hatt en plastisk operasjon. Jeg stortrives med utseendet mitt og har ikke lyst til å endre det. Jeg har lyst til å passe på det, og kommer til å bruke de midlene som er nødvendig. - Jeg har kjempegode gener og har flotte foreldre, så det tullet med at "du ser ut som du gjør fordi du har operert deg med plastisk kirurgi og botox" - det er bare bullshit.

Dermed avslører programlederen altså sannheten bak sitt eget ansikt. Samtidig legger han ikke skjul på at han en gang i framtiden kan komme til å skjære litt likevel.

- Hvis jeg en dag tenker at "nå må jeg gjøre et eller annet, for det henger så jævlig at jeg knapt kan se", da vil jeg vurdere det. Men jeg synes det er viktig å få frem at jeg synes Gud var skikkelig generøs med meg. Og jeg er veldig fornøyd med det jeg har fått utlevert, forklarer han.

Og:

- Det er en myte, og kun en myte, at jeg løper til legen annenhver dag. Og nei, jeg har aldri skjært noenting som helst i ansiktet mitt.

Men botox - det har han har testet. Angrer, det gjør han heller ikke.

- Det er en bitteliten del av min hverdag. Men hvis jeg føler at litt botox får meg til å se bedre ut - og man kan gjøre det hos de beste legene - det er jeg ingen motstander av, forteller Jan Thomas Mørch Husby til Seher.no, som mener denne holdningen også blir mer og mer vanlig i hjemlandet Norge.

- Her er det helt normalt å si at man skal ut å ha lunsj og at man skal innom legen etterpå for å få seg en liten sprøye eller to. Det er en hverdagslig ting, som har begynt å komme i Norge også. Forskjellen er at folk snakker om det her i Los Angeles. Det gjør man ikke hjemme, sier han.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange vil tråkke ham ned

Se Los Angeles-intervjuet med Jan Thomas her: 

[obj:media:8460]