Wells Adams og Sarah Hyland:

- Jeg har aldri sett noe lignende

Etter å ha utsatt bryllupet flere ganger, skal stjerneparet straks gi hverandre sitt «ja».

GIFTEKLARE: Sarah Hyland og Wells Adams kan snart kalle seg mann og kone. Foto: Shutterstock editorial/NTB
GIFTEKLARE: Sarah Hyland og Wells Adams kan snart kalle seg mann og kone. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

I 2017 ble det kjent at realityprofil og programleder Wells Adams (38) og «Modern Family»-skuespiller Sarah Hyland (31) hadde blitt ett av Hollywoods nye kjærestepar. Få måneder senere kunne Hyland røpe hvordan det hele startet overfor Us Weekly.

Skuespilleren avslørte at realitystjernen sendte henne en melding på Instagram, og hun beskrev beskjeden fra sin nåværende forlovede som sexy, uten å være pågående.

- Jeg var singel, åpenbart, og tenkte: «Dette er veldig kult. Du er veldig direkte». Veldig selvsikker og sexy, og det likte jeg.

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Resten er historie, og i 2019 gikk Adams ned på et kne og fridde til kjæresten på stranden. Om kort tid ringer kirkeklokkene for stjerneparet.

Hadde aldri sett lignende

Skuespilleren og realityprofilen har ingen planer om å følge strømmen, kan Adams røpe i YouTube-programmet «The Viall Files», ifølge E! News.

Han kan røpe at kaken vil se «rustikkaktig» ut, og vil være helt unik.

- Sarah er så gira fordi den er så utradisjonell.

- Da vi ga den til bakeren sa hun bare: «Dette er så annerledes, jeg har aldri sett noe lignende».

Adams åpnet også opp om den uventede lange forlovelsen, som har blitt utsatt en rekke ganger på grunn av coronapandemien.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Vi ble først forlovet i juli 2019, og vi skulle gifte oss 8. august 2020. Så skulle vi gifte oss 31. juli 2021. Nå har vi kommet til dette året, og jeg tror vi har innsett at hvis vi klarer oss gjennom dette, kan vi klare alt.

Til tross for å ha utsatt den store dagen, har paret kost seg med bryllupsplanleggingen. Realitystjernen kan også avsløre gode tips han har fått i forbindelse med festen.

- Jeg har hørt at man aldri skal forlate hverandres side i bryllupet. Jeg synes det er et godt et. Det andre er å ta litt tid for oss selv. Så vi drar etter seremonien, vekk fra alle andre, og bruker tid sammen, forklarer 38-åringen.

Uenige

Hyland har også forberedt seg på å bli brud, og har feiret med både gavefest i juni og utdrikningslag i Mexico måneden etter. Til stede var blant annet kjendisvenninne Vanessa Hudgens (33).

Forrige måned kunne Hyland røpe til People at det har blitt gjort noen små justeringer i løpet av planleggingen.

RE-UNION: Da Cengiz Al tok andreplass i «Skal vi danse» høsten 2017, var Egor Filipenko dommer. I år er de konkurrenter på parketten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Jeg skal ha flere kjoler enn det jeg i utgangspunktet planla, innrømmet hun den gang.

Til nettstedet kunne de også avsløre hva de er uenige om: I hvilken grad hundene deres, blodhunden Carl og labradoren Boo, skal medvirke i bryllupet. Hyland vil gjerne ha dem som gjester, men Adams er mer skeptisk.

- Det er antagelig det vi er uenige om, men jeg er samtidig enig. Boo elsker når jeg prøver (brudekjoler, journ. anm.) hjemme. Hvis jeg har et langt slør, elsker hun å sitte på det. Hun liker å være involvert. Hun er en jente-jente. Og jeg kan bare se for meg skaden og møkket som hun ville utsatt den hvite kjolen for.

LES OGSÅ: Angrer på nakenscener

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer