- Jeg har aldri sett ham så berørt

Den norske idrettsstjernen Alexander dale Oen klarte ikke å holde tårene tilbake under TV-intervju.

PREGET: - Selv om vi ikke er direkte berørt av hendelsen, er det mye følelser i spill for oss også. Det var da han ble intervjuet av norske journalister at følelsene tok overhånd, sier Alexander Dale Oens trener, Petter Løvberg. Foto: Scanpix
PREGET: - Selv om vi ikke er direkte berørt av hendelsen, er det mye følelser i spill for oss også. Det var da han ble intervjuet av norske journalister at følelsene tok overhånd, sier Alexander Dale Oens trener, Petter Løvberg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske svømmestjernen Alexander Dale Oen (26) gråt under et intervju med NRK etter forsøksheatet på 100 meter bryst under svømme-VM. Noen timer senere satte han årsvbeste i verden og vant semifinalen på tiden 59,37. Mandag er det finale, der nordmannen er gullfavoritt.

Gullmulighetene orket han imidlertid ikke å snakke om etter at finalebilletten var i boks.

- Det har vært en veldig emosjonell dag. Jeg tenker ikke på gull etter alt det som har skjedd, forteller svømmestjernen til NTB.

I pressesonen etter var rogalendingen lite snakkesalig etter å ha fulgt med på de tragiske hendelsene som fredag rammet Norge. Til VG forteller landslagstrener Petter Løvberg at han har sett en ny side ved sin elev disse dagene.

- Jeg har nok aldri sett Alex så berørt som han var etter forsøksheatet. Selv om vi ikke er direkte berørt av hendelsen, er det mye følelser i spill for oss også. Det var da han ble intervjuet av norske journalister at følelsene tok overhånd, sier Løvberg til avisen.


Svømmetreneren mener 26-åringen er en følelsesladet gutt.

- Ved siden av å være en vinnerskalle, har Alex også en varm og emosjonell side ved seg. Det er helt normalt å få utløp for sterke følelser i en slik situasjon. Alex er samtidig bevisst på at følelsene skal brukes til noe positivt, forteller han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Gud velsigne det norske folk  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer