- Jeg har aldri sendt disse meldingene til Amber

Johnny Depps assistent hevder tekstmeldingene om konevold er forfalsket.

I HARDT VÆR: Bruddet mellom skuespillerne Amber Heard og Johnny Depp er den største snakkisen i Hollywood om dagen.  Foto: Splash News
I HARDT VÆR: Bruddet mellom skuespillerne Amber Heard og Johnny Depp er den største snakkisen i Hollywood om dagen. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mot slutten av forrige uke sjokkerte Amber Heard (30) da hun søkte om skilsmisse fra skuespiller Johnny Depp (52) etter kun 15 måneder, og anklaget ham for vold rett etter.

Den siste uken har det kommet frem en del nye opplysninger i saken, blant annet en SMS-samtale mellom det som angivelig skal være Heard og Depps assistent Stephen Deuters, der sistnevnte blant annet beklager på vegne av Depp etter noe som kan virke som en voldelig krangel mellom paret.

SKILLES: Johnny Depp og Amber Heard møttes i 2011, tre år før de forlovet seg. Paret giftet seg i hemmelighet i fjor.  Foto: Abaca
SKILLES: Johnny Depp og Amber Heard møttes i 2011, tre år før de forlovet seg. Paret giftet seg i hemmelighet i fjor. Foto: Abaca Vis mer

Det var nettstedet Entertainment Tonight som delte meldingsloggen som skal være fra mai 2014, kun måneder etter at paret forlovet seg. 

Hevder meldingene er falske

Nå nekter Depps assistent imidlertid for at meldingene mellom dem noensinne har blitt sendt, ifølge TMZ. 

Han forteller videre at han ikke vet om noen voldelige hendelser mellom Depp og Heard, og at skuespilleren aldri har vært voldelig mot noen han kjenner.

- Jeg kommer til å si i retten at jeg aldri har sendt disse meldingene til Amber, sier han til TMZ. 

Assistenten stiller også spørsmålstegn over at tekstmeldingene ikke er datert, og at de derfor kan være falske.

- Har gjort dette mange ganger

I SMS-kommunikasjonen som har blitt publisert, nevner Amber blant annet flere hendelser der Johnny skal ha utført vold mot henne.

- Han har gjort dette mange ganger før. Tokyo, på øya (trolig Depps private øy i Karibien, Little Hall’s Pond Cay, journ.anm.), London (husker du det?!), og jeg blir alltid hos ham. Tror alltid at han skal forbedre seg... Og så, hver tredje måned omtrent, havner jeg i akkurat samme posisjon, står det skrevet.

Nettstedet opplyser at de selv ikke har vært i stand til å bekrefte identiteten til personene bak tekstmeldingene, eller å avgjøre om meldingene er redigert.

Amber og Johnny Depp har foreløpig ikke kommentert de publiserte tekstmeldingene.

Fredag fikk 30-åringen innvilget midlertidig besøksforbud mot Depp, da hun hevder at ektemannen har mishandlet henne gjennom hele deres fire år lange forhold.

I starten nektet «Pirates of The Caribbean»-stjernen å kommentere anklagene, men advokaten hans har i ettertid uttalt at Ambers beskyldninger ikke er sanne. 

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ VEI UT AV RETTEN: Her forlater Amber Heard retten i Los Angeles forrige uke, etter å ha fremsatt påstander om at Johnny Depp angrep henne. Foto: Splash News
PÅ VEI UT AV RETTEN: Her forlater Amber Heard retten i Los Angeles forrige uke, etter å ha fremsatt påstander om at Johnny Depp angrep henne. Foto: Splash News Vis mer

Ekskona og datteren viser støtte

Eksparet møttes i 2011, da de spilte sammen i filmen «The Rum Diary», og tre år etter forlovet de seg. Et drøyt år senere giftet de seg under en privat seremoni i Los Angeles.

Før han falt for den 22 år yngre skjønnheten, var han i et 14 år langt forhold med skuespiller Vanessa Paradis (43), som han har datteren Lily-Rose Depp (17) og John Christopher Depp (14) med.

De gikk fra hverandre sommeren 2012, en stund etter romanseryktene mellom Depp og Heard begynte å svirre. 

Både Paradis og datteren Lily-Rose har tatt Hollywood-stjernen i forsvar etter Ambers beskyldninger. 

GIFTET SEG ALDRI: Johnny Depp og den franske skuespillerinnen Vanessa Paradis var sammen i 14 år, men giftet seg aldri. De brøt i 2012, og har fremdeles god kontakt.  Foto: Abaca
GIFTET SEG ALDRI: Johnny Depp og den franske skuespillerinnen Vanessa Paradis var sammen i 14 år, men giftet seg aldri. De brøt i 2012, og har fremdeles god kontakt. Foto: Abaca Vis mer

LES OGSÅ: - Depp begynte å gråte da jeg fortalte at han sparket deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer