Gunilla Persson:

- Jeg har aldri savnet en pappa for Erika

«Svenske Hollywoodfruer»-Gunilla har oppdratt datteren Erika helt på egenhånd.

ALENEMOR: Gunilla Persson har oppdratt datteren Erika Persson helt på egenhånd. I et nytt intervju forteller hun at tiden sammen med datteren Erika er den mest verdigfulle i livet hennes. Her er hele familien samlet, moren til Gunilla, Gunilla selv og datteren Erika Persson. Foto: Privat
ALENEMOR: Gunilla Persson har oppdratt datteren Erika Persson helt på egenhånd. I et nytt intervju forteller hun at tiden sammen med datteren Erika er den mest verdigfulle i livet hennes. Her er hele familien samlet, moren til Gunilla, Gunilla selv og datteren Erika Persson. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Atter en sesong av «Svenske Hollywoodfruer» ruller snart over skjermene her i Skandinavia. Det er den tolvte sesongen i rekka, og vi får møte både nye og kjente fjes i det som historisk sett har vært en serie spekket til randen med drama.

For Gunilla Persson (59) sin del blir dette den siste sesongen skandalemakeren skal være med i. Hun har nemlig meldt overgang til en annen kanal.

For mange fans er dette svært trist. Gjennom de tolv sesongene av den populære serien har fansen blitt kjent med Gunilla på både godt og vondt.

Vi har sett henne tryne, bli utsatt for det hun selv kaller et mordforsøk, mistet huset i brann og til stadighet komme i konflikt med de andre Hollywood-fruene.

Fansen har også fått hilse på 59-åringen øvrige familiemedlemmer som Gunillas mor og hennes elskede datter, Erik Persson (16).

Tett forhold

Gjennom seriens gang ser det ut til at Gunilla og Erika har et svært tett forhold. Kanskje ikke så rart ettersom Gunilla har oppdratt Erika alene siden hun ble gravid som 43-åring.

I et nylig intervju med Viafrees intervjuprogram Svenska Hollywoodfruar – I fokus, gjengitt av Hänt, forteller Gunilla at hun aldri har savnet en å dele ansvaret med.

- Jeg har aldri savnet det for henne. Jeg har ikke kjent behovet for en mann. Jeg vet ikke, det er noe som Erika selv må uttale seg om en dag. Kanskje ikke når hun er i den følsomme alderen hun er i nå. Hun virker tilfreds med livet, og har mange venner. Hun stoler på meg, forteller Gunilla.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

Perfekt tidspunkt

Selv det for mange kan virke for sent å tenke på barn når man når en viss alder, var dette aldri et hinder for Hollywood-stjernen. For Gunilla var dette det perfekte tidspunktet å få barn på.

- For meg var det et ypperlig tidspunkt, for på det tidspunktet savnet jeg ingenting. Jeg hadde gjort alt jeg ville, kjente jeg. Kanskje ikke i karrieren, men jeg hadde vært over alt i verden og vært gjennom flere forhold. Kanskje ikke mange forhold, men flere langvarige forhold. Jeg hadde alltid vært sammen med en mann, sier Gunilla.

Se dette innlegget på Instagram

grattis till den bästa mamman i värden🎉i love you❤️

Et innlegg delt av e (@erikapersson7)

De siste 16 årene har vært en drøm for Gunilla, og hun forteller at årene der det bare har vært henne og Erika har vært den mest verdifulle tiden i hennes liv.

Vil gi håp for flere

Å bli gravid i en alder av 43 år kommer med flere fordeler, ifølge Gunilla. Hun håper selv at hun kan være med på å gi håp til andre foreldre som forsøker å få barn i en alder over gjennomsnittet.

- Det er en gave fra Gud, ett mirakel. Og det kan skje, for det skjedde med meg. Jeg ble gravid da jeg var 43 år, og skulle fylle 44 år samme året som Erika ble født, forteller nå 59 år gamle Gunilla.

Hvem faren til Erika er ønsker hun imidlertid å holde privat inntil videre. Hun har derimot hatt flere langvarige forhold opp gjennom.

Flere turbulente forhold

På slutten av 80-tallet var Gunilla sammen med den svenske forfatteren og skuespilleren Johannes Brost, som nå er gått bort med døden.

I 2014 kom Johannes ut med biografien «Dö inte nyfiken», der han skrev om sin romanse med Gunilla på 80-tallet. Det daværende paret tilbrakte mye tid sammen gjennom reising, restaurantbesøk og festing.

Tross salgssuksessen oppsto det imidlertid en bitter krangel mellom han og Gunilla etter bokutgivelsen. «Hollywoodfruen» anklaget ham nemlig for å ha skrevet løgner om henne.

Etter forholdet med Johannes Brost fant Gunilla lykken på ny med Stephen Linville. Ekteskapet havarerte i 1990. Ifølge Stephen Linville skal ikke Gunilla ha vært en enkel person å leve med.

- Hun var ikke snill. Hun klaget mye og hun havnet i trøbbel hele tiden. Hun pleide å skrike på meg om nettene slik at jeg ikke fikk sove. I ettertid, da jeg gikk på jobb, fikk hun sin søvn, har Stephen Linville uttalt ifølge svenske Expressen.

LES OGSÅ: Raser etter pengebråk med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer