- Jeg har aldri opplevd noe lignende før

«Luksusfellen»-ekspert Cecilie Lynum fryktet for Maritas helse, da deltageren besvimte foran kameraene.

SEOGHØR.NO: Deltagerne i TV3-programmet «Luksusfellen» får ofte sterke reaksjoner når får beskjed om omfanget av sine økonomiske problemer.

Men ingen har reagert like sterk som Marita Haug (28) fra Veggli, som i onsdagens episode besvimer når hun får vite at hun har en spillegjeld på 100 000 kroner.

Marita - som selv trodde gjelden var på rundt 25 000 kroner - besvimer foran øynene på samboeren Inge André Alfredsen (37) og «Luksusfellen»-ekspertene Cecilie Lynum og Hallgeir Kvadsheim.

- Dette var en situasjon der det kom opp mye informasjon på kort tid, så det var ikke bare én faktor som gjorde at jeg besvimte.

- Situasjonen virket litt uvirkelig akkurat der og da, sa hun i september til Seoghør.no.

- Har aldri opplevd lignende

Cecilie Lynum sier at hun i sin tid som rådgiver i «Luksusfellen» aldri har opplevd noe lignende før.

- Jeg har aldri opplevd noe lignende før. Vi er vant til at folk ofte kan få en reaksjon når vi konfronterer dem med gjelden, men jeg har ikke sett noen besvime før.

- Jeg ble veldig bekymret, men da hennes samboer fortalte meg at dette ikke var første gangen hun besvimte, og ble jeg beroliget, sier hun til Seoghør.no.

Marita har tidligere fortalt til Seoghør.no at hun flere ganger har opplevet det samme i stressete situasjoner.

Artikkelen fortsetter under bildet...

TØFF SITUASJON: Cecilie Lynum sier til Seoghør.no at hun aldri har vært borti noen som besvimer foran «Luksusfellen»-kameraene før. Her er hun i samtale med Marita. Foto: TV3
TØFF SITUASJON: Cecilie Lynum sier til Seoghør.no at hun aldri har vært borti noen som besvimer foran «Luksusfellen»-kameraene før. Her er hun i samtale med Marita. Foto: TV3 Vis mer


- Jeg ble ikke så overrasket over at det skjedde. Jeg har for vane å besvime, sa hun i september.

Vakte oppsikt i utlandet

Maritas sterke reaksjon har vakt oppsikt også i utlandet. Både svenske og danske medier har skrevet om saken.

«TV3 i Danmark ble onsdag morgen ringt opp av Ekstra Bladet, som hadde sett det utrolige klippet på en norsk hjemmeside. Det klippet ville de veldig gjerne ha»

«Bakgrunnen er nok at historier om den danske Luksusfellen ofte er de mest leste, men sannelig også den utrolige utviklingen som man ser i det norske klippet. Vi har aldri før sett en deltager besvime i Luksusfellen. Det har visstnok kun skjedd i Robinsonekspedisjonen», sa pressesjef i danske TV3, Søren Hedman, i en pressemelding.


«Luksusfellen» ser du onsdager klokken 20.30 på TV3.

LES OGSÅ: Mistet hjemmet da han ringte «Luksusfellen»