POPULÆR: Gabrielle Leithaug (27) har i løpet av det siste året har stor suksess med elektropoplåta «Ring meg», og har siden hatt radiospilling på fire andre låter fra sin debutplate.   Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Gabrielle Leithaug (27) har i løpet av det siste året har stor suksess med elektropoplåta «Ring meg», og har siden hatt radiospilling på fire andre låter fra sin debutplate. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har aldri opplevd balanse i et forhold

Gabrielle Leithaug mener hun mister kontrollen når hun er forelsket.

Publisert
SEOGHØR.NO: Gabrielle Leithaug (27) har i løpet av det siste året har stor suksess med elektropoplåta «Ring meg», og har siden hatt radiospilling på fire andre låter fra sin debutplate. 

Den tidligere «X Factor»-deltagerens låter, på kav bergensk, omhandler 27-åringens noe turbulente forhold til gutter og kjærlighet. Og artisten mener hun har nok av erfaringer på dette området.

- Jeg mister meg selv helt i de greiene der. Jeg må aldri få meg ny kjæreste, da blir det ikke mer musikk. Nei, uff. Jeg skal få meg ny kjæreste. Jeg har jo lyst til å gifte meg og få barn en gang. Men jeg trenger en som kan si: «Nå må du konsentrere deg om musikken», sier Gabrielle til Dagbladet God torsdag.

Gabrielle forteller at når hun mister kontrollen når hun blir forelsket.

- Jeg har aldri opplevd balanse i et forhold. Det skumle er å få hjertet knust. Venninnene mine beundrer meg faktisk for at jeg fortsatt tror på kjærligheten, sier Gabrielle Leithaug til Dagbladet God torsdag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det ble for mye for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer