LYKKELIG: Ulrikke Døvigen, her under åpningen av Oslo Fashion Week i Oslo tidligere i år, er lykkeligere enn noensinne. Til sommeren gifter hun seg med mannen i sitt liv.  Foto: SCANPIX
LYKKELIG: Ulrikke Døvigen, her under åpningen av Oslo Fashion Week i Oslo tidligere i år, er lykkeligere enn noensinne. Til sommeren gifter hun seg med mannen i sitt liv. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg har aldri ønsket å gifte meg

Allikevel står den norske skuespillerinnen Ulrikke Døvigen brud til sommeren.

Publisert
SEHER.NO: Tidligere i høst avslørte Se og Hør at skuespillerinne Ulrikke Døvigen (40) og snowboard-kongen Daniel Frank (36) hadde forlovet seg på ferietur i Kenya.

Til sommeren står altså bryllupet i Frankrike, selv om 40-åringen innrømmer i et intervju med kvinnemagasinet KK at hun aldri har trodd på ekteskapet.

- Da Daniel fridde var det veldig overraskende. Jeg har aldri ønsket å gifte meg, har aldri skjønt poenget. Men med Daniel virker det helt naturlig. Nå kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg ikke skulle gjøre det. Jeg har lyst til å feire ham og meg, sier hun i intervjuet.

Ulrikke og Daniel ble sammen bare noen måneder etter at de traff hverandre.

- Lenge var vi ingen ting mer enn bare venner. Men så begynte jeg plutselig å dra til bestemte utesteder fordi jeg visste at han ville være der. Jeg husker jeg tenkte: «i alle dager, sånn skal man jo ikke holde på om man bare er buddies», forteller hun videre.

Nå har paret kjøpt hus i mangemillionerkronersklassen på trendy St.Hanshaugen i Oslo, og koser seg med ring på finger'n. Selv synes ikke Døvigen at det er noe galt i at hun og forloveden har gått raskt fram.

- Etter normal standar har vi helt klart gått fort fram. Det tok bare noen måneder fra vi ble sammen til vi kjøpte hus og forlovet oss. Men hva gjør du når drømmehuset plutselig står foran deg? Skal du være fornuftig og gi det tid, eller skal du tenke at dette er huset vi vil ha og drit i at det er tre måneder siden vi ble sammen. Det er jo ikke gøy å være fornuftig hele tiden, sier hun i intervjuet.

Daniel har datteren Sophie (12) fra ekteskapet med programlederen Vibeke Klemetsen (36), og Ulrikke har datteren Elsa (7) fra forholdet med skuespilleren Mads Ousdal (41). Om paret etter hvert får felles barn gjenstår å se...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Styrtrik ungkar kapret Therese Johaug

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer