- Jeg har aldri likt jula noe særlig

Denne julen skal Linn Skåber feire uten sønnen.

LIKER IKKE JULEN: - Jeg har aldri likt jula noe særlig. Det er en inderlig melankoli over den. Jeg føler det er en selvransakelsesperiode, sier Skåber til Dagbladet. Foto: Stella Pictures
LIKER IKKE JULEN: - Jeg har aldri likt jula noe særlig. Det er en inderlig melankoli over den. Jeg føler det er en selvransakelsesperiode, sier Skåber til Dagbladet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Adventstiden har nok en gang gjort sitt inntog med lys, nisser og travle dager. Skuespiller Linn Skåber (41) er av dem som setter pris på førjulstida, men selve julen har hun ikke mye til overs for.

- Jeg har aldri likt jula noe særlig. Det er en inderlig melankoli over den. Jeg føler det er en selvransakelsesperiode, sier Skåber til Dagbladet.

Linn forteller at hun tenker mye på dem som ikke har noen å feire julen med. Selv skal hun tilbringe julaften med foreldrene, bestekompisen og hans mor dette året.

Sønnen Niels (9) skal feire julaften sammen med faren sin i år, og Linn er forberedt på at hun en gang må være helt alene i julen.

- Jeg vet at jeg sannsynligvis må feire jul alene en gang. Det kommer litt an på sønnen min. Hvis han finner en dame i Sogn og Fjordane så drar jeg jo ikke dit. Det er ikke fordi det er noe galt med Sogn og Fjordane, altså, det er fordi jeg antar at jeg kommer til å bli en lat, gammel dame, sier hun til Dagbladets magasin God Torsdag!

Selv om Linn er kjent som en av Norges morsomste, har hun også en mer seriøs side som er lite synlig for offentligheten.

- Melankolien er en stor åre hos meg. Helt siden jeg var liten har jeg vært så utrolig glad i livet. Og i det ligger det alltid en sorg. Jeg begynte å skrive triste tekster om å dø allerede som liten. Jeg tror det er fordi jeg alltid har hatt det så bra at jeg har vært redd for at det skal ta slutt, sier Skåber til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Linn Skåber synger ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer