- Jeg har aldri lett offensivt etter en mann

Ine Jansen stresser ikke med å finne seg en livspartner.

SJEKKER IKKE PÅ BYEN: Ine Jansen sier hun aldri ville dratt ut på byen for å finne seg en mann. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SJEKKER IKKE PÅ BYEN: Ine Jansen sier hun aldri ville dratt ut på byen for å finne seg en mann. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Den flotte skuespilleren Ine Jansen (41) har i flere år gjort suksess sammen med Thomas Giertsen i TVNorge-serien «Helt Perfekt».

TROR HUN ER SAMMEN MED THOMAS: Jansen har flere ganger opplevd at folk tror hun er sammen med Thomas Giertsen i virkeligheten. De gode vennene spiller par i Helt Perfekt. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
TROR HUN ER SAMMEN MED THOMAS: Jansen har flere ganger opplevd at folk tror hun er sammen med Thomas Giertsen i virkeligheten. De gode vennene spiller par i Helt Perfekt. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
image: - Jeg har aldri lett offensivt etter en mann

Privat har Jansen et 15 år langt forhold bak seg. Det endte med skilsmisse.

- Når du har vært sammen med noen så lenge låser du deg litt i hvordan du ser livet og hvordan du ønsker det. Lenge var det sånn jeg ville det skulle være, og da det tokk slutt ble ting ordentlig vanskelig. Det tar mer enn fem minutter å skjønne at det finnes flere veier. Det tok noen år, sier hun i et intervju med bladet HENNE.

Skuespilleren har imidlertid ingen hast med å finne seg en ny livspartner.

- Jeg har aldri lett offensivt etter en mann. Kunne ikke gått ut på byen og tenkt: «er det noen typer her?». Ting kommer og går, og så må man kanskje ikke henge seg for mye opp i hvordan ting må være, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.


Jansen har tidligere avslørt overfor Seoghør.no at hun flere ganger har opplevd at folk har trodd at hun er sammen med Giertsen i virkeligheten, og ikke bare i TV-serien «Helt Perfekt».

- Jeg har fått et par kommentarer på det. Folk tror vi er sammen i virkeligheten. Det er noen som blir overrasket når de ser at Thomas har en annen kjæreste, men det går sakte men sikkert opp for dem at det er TV, sa hun til Seoghør.no.

Jansen har tidligere vunnet Gullruten-pris både for beste humorprogram (Helt Perfekt), og som beste kvinnelige skuespiller.

Se videointervju med Jansen og Thomas Giertsen her:


Les hele portrettintervjuet med Ine Jansen i bladet HENNE, som er i salg nå. Både Seoghør.no og Henne er en del av Aller Media.

LES OGSÅ: - Det hender jeg må presse grensene