- Jeg har aldri hørt om MGP-Jostein

The Lucky Bullets-vokalisten Knud Kleppe fyrer løs mot ekspert-slakten.

BRYR SEG IKKE: - Vi spiller vår musikk. De ekspertene jeg bryr meg om er de som er eksperter på vår musikk. Jeg har mitt på det rene med dem, mener Knut Kleppe, vokalist i MGP-finalistene The Lucky Bullets. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
BRYR SEG IKKE: - Vi spiller vår musikk. De ekspertene jeg bryr meg om er de som er eksperter på vår musikk. Jeg har mitt på det rene med dem, mener Knut Kleppe, vokalist i MGP-finalistene The Lucky Bullets. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Se video med The Lucky Bullets-vokalisten Knud Kleppe nederst i saken!

SEHER.NO: NRK måtte tåle hard kritikk i forkant av «Sistesjansen» i MGP lørdag. Til VG Nett gikk flere musikkeksperter ut og omtalte omkampen mellom artistene som ikke nådde opp under MGPs tre delfinaler som «sjanseløst» og «bare tull».

- Sistesjansen er strengt tatt ikke nødvendig, men det gir NRK en mulighet til å ta regi på hvilke sanger som ender i finalen, sa Dagladets MGP-kommentator Anne Gunn Halvorsen til nettstedet, i saken som er illustrert med et bilde av The Lucky Bullets, og der bildeteksten lyder som følger:

"LUCKY LOSER? Musikkeksperter VG Nett har snakket med mener Lucky Bullets og de andre artistene i Sistesjansen ikke fortjener en ny sjanse".

- Den siste delfinalen er for det første bare en reprisesending, og for det andre bare for å tjene penger på sms-stemmene. Jeg ser ingen som helst annen motivasjon, mente Jostein Pedersen.The Lucky Bullets-vokalist Knud Kleppe er langt ifra enig i ekspertenes kritiske røster.

- Å, det var dårlige nyheter. Kan de ikke sette seg ned å grine en elv for det. Eksperter? Hvem er det? sier han når Seher.no møter ham etter lørdagens show.

- Jostein Pedersen blant annet...
 
- Hvem er det? Jeg har aldri hørt om ham. De ekspertene jeg har respekt for har respekt for meg. Er det det de er eksperter på? Hvem de mener er mest sannsynlig at kommer til å vinne for Norge i den internasjonale Grand Prix-finalen? Det bryr jeg meg ikke om. Hvis de er eksperter på det, så «whatever», mener Kleppe. 

VGs musikkanmelder Thomas Talseth mener at låtene i «Sistesjansen» holder lav kvalitet, men The Lucky Bullets-vokalisten tar seg ikke nær av hva kritikerne måtte mene. 


- Vi spiller vår musikk. De ekspertene jeg bryr meg om er de som er eksperter på vår musikk. Jeg har mitt på det rene med dem og de andre i bandet mitt. Om det hadde vært en som var ekspert i «rævkrok» som mente at vi hadde kommet til å tape en kamp i «rævkrok», så får han si hva han vil. Hva er det de sitter og griner for? sier den nybakte «Sistesjansen»-vinneren til Seher.no. 

The Lucky Bullets og Sie Gubba fikk flest stemmer under «Sistesjansen» og møter dermed Hanne Sørvaag, Babelfish, Åste og Rikke, Stella Mwangi, The Blacksheeps og Helene Bøksle i MGP-finalen i Oslo Spektrum lørdag 12. februar. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Galskapen vinner til slutt

Se video med The Lucky Bullets-vokalisten Knud Kleppe her: 


[obj:media:9365]