TØFF OG ÆRLIG: Sandra Lyng Haugen har tatt et oppgjør med seg selv, og står fram med problemene hun har slitt med tidligere. Nå ønsker hun å kvitte seg med det søte imaget hun fikk etter Idol. Foto: Anders Myhren, Seher.no
TØFF OG ÆRLIG: Sandra Lyng Haugen har tatt et oppgjør med seg selv, og står fram med problemene hun har slitt med tidligere. Nå ønsker hun å kvitte seg med det søte imaget hun fikk etter Idol. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Jeg har aldri hatt tilfeldig sex

Men nå er Idol-Sandra lei av å framstå som søt.

SEHER.NO: Sandra Lyng Haugen (22) har de siste ukene åpnet seg opp og snakket om problemene hun har hatt med bulimi i flere år. Det gikk så langt at hun fra januar til april i fjor lå på sykehus for å bli kvitt problemene. Nå vil hun også kvitte seg med det yndige imaget hun fikk etter Idol-deltakelsen.

- Jeg er lei av å framstå som søt. Du fucker ikke med meg i dag, for å si det slik, sier Sandra til Dagbladet Fredag.


Da Sandra besøkte New York for noen uker siden, sa hun blant annet for første gang i sitt liv ja til en date. Men etter at det ble slutt med kjæresten Andres Rafael Diaz, er hun ikke klar for et nytt forhold ennå.

- Nei, jeg ikke interessert i å tenke på en kar om kveldene akkurat nå. Jeg orker ikke noe stress. Nå er det bare meg, og som "kjærestejente" har det vært lettere å bli singel enn jeg trodde. Jeg har jo vært med noen de siste sju åra og har aldri hatt tilfeldig sex, jeg har vært kjedelig på det planet, sier hun.

- Denne smellen har forandret meg enormt, jeg er rolig og trygg og klar for flere utfordringer, legger Sandra Lyng Haugen til.

Mens hun slet med spiseproblemer løy Sandra til moren sin og sa at hun hadde begynt å røyke og derfor måtte gå ut, istedenfor å innrømme hun hadde bulimi og måtte kaste opp.

- Det ble min type rus, mitt dop. Når du spiser, rømmer du. Jeg svelget problemene mine, og spylte dem ned etterpå, sier Sandra.

Hun påstår at hun fram til i fjor ikke hadde grått på over ti år, og at hun siden hun ble trakassert som liten har satt på seg en sjarmmaske. Sandra ble nemlig møtt med total utfrysing da hun skiftet skole som 8-åring. Og hun ble mobbet i nesten ti år. Det gikk så langt at hun til og med ble dyttet ned en trapp så hun brakk ribbeina, og da hun opptrådte på juleavslutningen reiste 20 stykker fra klassen seg og gikk. 

- Du vet aldri når psykiske smerter vil forsvinne, eller komme tilbake og slå deg rett ned, slik som da jeg ble innlagt for to år siden, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk beskjed om å slanke seg