- Jeg har aldri hatt større sexlyst

Jenny McCarthy er svært frittalende.

HORNY: Ifølge Jenny McCarthy har hun lagt mer sexlyst nå, enn hun var da hun var yngre.  Foto: All Over Press
HORNY: Ifølge Jenny McCarthy har hun lagt mer sexlyst nå, enn hun var da hun var yngre. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere Playboy Playmate Jenny McCarthy (37) er nok en gang i vinden, etter at hun i helgen lanserte sin nye bok «Love, Lust & Faking It: The Naked Truth about Sex, Lies and True Romance».

I boken forteller skuespillerinnen og modellen, som endte sitt forhold til Hollywoodstjernen Jim Carrey tidligere i år, alt om sitt elleville liv.

Og i et ferskt intervju med Access Hollywood legger ikke 37-åringen, som tidligere har uttalt at hun er lei seg for at hun ikke har laget en sex-tape,  skjul på at hun fortsatt er svært aktiv i senga.

- Når man blir eldre, jeg er nå 37, så har jeg merket at jeg er langt mer kåt enn jeg var da jeg var i 20-årene, sier McCarthy.

Og på spørsmål om hvor stor sexlyst hun har på en skala fra én til ti, bryter 37-åringen ut i latter.

- Jeg er vel rundt 9.8, sier hun.

Ifølge blondinen er hun imidlertid ikke opptatt av «størrelse», når det gjelder valg av partner.

- Størrelse hjelper, men saken er at man ikke trenger å være stor. Helt normal er flott. En helt vanlig utgave er supert! forteller hun.

Skuespillerinnen, som tidligere har innrømmet å ha hatt affærer med jenter, forteller også at hun fortsatt tiltrekkes av kvinner.

- Når man er naken rundt kvinner, så vil et eller annet skje. Så ja, jeg har lekt litt, forteller hun.

Det er imidlertid ikke bare kvinner McCarthy «drømmer» om. I boken avslører hun også, i detalj, en fantasti hun hadde om Brad Pitt.

- Min drøm om Brad er en av de beste kveldene noensinne. Han er like lekker som du tror han her. Han har en fantastisk rumpe og kan tisse som en veddeløpshest. Det er alt jeg kan si, for ellers blir Angelina sint, sier stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Opprørt over sex-video