EKS-ELSKERE? Sex-listen skal ha blitt laget i slutten av januar i år, under en fuktig kveld med gode venner på eksklusive Beverly Hills Hotel i Los Angeles. - Hun var full og prøvde iherdig å imponere vennene sine. De var høylytte og snakket dritt om folk i bransjen, sier en kilde til In Touch magazine. Foto: All Over Press
EKS-ELSKERE? Sex-listen skal ha blitt laget i slutten av januar i år, under en fuktig kveld med gode venner på eksklusive Beverly Hills Hotel i Los Angeles. - Hun var full og prøvde iherdig å imponere vennene sine. De var høylytte og snakket dritt om folk i bransjen, sier en kilde til In Touch magazine. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har aldri hatt sex med henne

James Franco kaller Lindsay Lohan en løgner etter sexliste-avsløringen.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden dukket det opp en liste i media over en rekke kjente Hollywood-stjerner som Lindsay Lohan (27) skal ha hatt sex med.

Det var det amerikanske magasinet InTouch som publiserte den håndskrevne liste hvor hun avslører navnene på 36 av sine mest kjente elskere.

Blant kjendismennene som er nevnt finnes blant annet artistene Justin Timberlake (33) og Adam Levine (34), og skuespillerne Ashton Kutcher (36), Joaquin Phoenix (39), Colin Farrell (37), avdøde Heath Ledger, Zac Efron (26) og James Franco (35).

STÅR OPPFØRT: Justin Timberlake er også på listen. Foto: UPI
STÅR OPPFØRT: Justin Timberlake er også på listen. Foto: UPI Vis mer

Lohan selv har forholdt seg helt taus i forhold til den pinlige sex-listen, men nå hevder James Franco at hun har skrytt på seg en het natt med ham.

 

I sin nyeste diktsamling «Directing Herbert White» skriver Franco om flere kjendiser i Hollywood. Den inneholder blant annet et par dikt om Lindsay.

Da han onsdag fikk spørsmål fra LA magazine om noen av stjernene har kommet med tilbakemeldinger angående det han har skrevet, svarte han følgende:

- Nei, jeg har ikke skrevet noe negativt om dem. Og Lindsay har fortalt løgner om meg i hennes folk-jeg-har-hatt-sex-med liste! Så jeg føler at det jeg skriver er mye mindre enn hva hun har gått ut med.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan førte opp Ashton Kutcher på sin «sex-liste»