Herman Flesvig om kjærlighetssorgen:

- Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg før nå

Instagram-kongen snakker åpenhjertig om bruddet med kjæresten i podcasten «Anger».

BRUDD FOR INSTAGRAM-STJERNEN: Herman Flesvig er kjent for å underholde hundretusenvis av følgere på Instagram-profilen sin, men bak kulissene går stjernen gjennom sin første kjærlighetssorg. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BRUDD FOR INSTAGRAM-STJERNEN: Herman Flesvig er kjent for å underholde hundretusenvis av følgere på Instagram-profilen sin, men bak kulissene går stjernen gjennom sin første kjærlighetssorg. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Komiker Herman Flesvig (24) har i løpet av kort tid blitt et kjent fjes for mange. Instagram-kongen har over 170 000 følgere på Instagram, og underholder folk flest med parodier av flere norske kjendiser.

Nylig gjestet Herman podcasten «Anger», med Sivert Moe som programleder, og der snakket 24-åringen åpenhjertig om at han har kjærlighetssorg.

Herman gikk nylig gjennom et brudd med kjæresten etter tre og et halvt år sammen. Forholdet ble holdt unna rampelyset, og paret stilte aldri opp sammen på offentlige arrangementer.

Saken fortsetter nedenfor.

Hans første kjærlighetssorg

I podcasten forteller Herman at bruddet skjedde for fire måneder siden, og at det er første gang han opplever å ha kjærlighetssorg.

- Det er blytungt, men man må bare gjennom det. Jeg har jo aldri hatt kjærlighetssorg før nå, og da skjønner jeg hvorfor veldig mange låter skrives rundt det.

​Det er tydelig at bruddet gikk hardt inn på Herman, og at det har preget hverdagen hans.

- Det henger fortsatt litt igjen, men det svinger veldig. Noen dager er bra, andre er dårlige, og sånn er det på en måte.

Men 24-åringen er likevel optimistisk, og er sikker på at kjærlighetssorgen etter hvert vil gå over.

- Jeg tror nok at det vil gå seg til, og det blir alltid bra. Og så har jeg mye fine folk rundt meg som jeg kan snakke med, og det hjelper også veldig, forteller Herman.

Blokkerer følelsene på jobb

​Under sendingen fikk Herman også spørsmål fra programlederen om hvorvidt kjærlighetssorgen har påvirket humoren hans - som langt på vei er blitt levebrødet hans.

- J​​eg føler at jeg har blitt såpass proff nå at jeg klarer å ta på meg en maske, og være «humor-Herman» uansett, svarer Herman, og legger til:

- Men så har det veldig med dagsformen å gjøre. Noen dager er jeg helt oppe og nikker uansett, og så er det dager hvor jeg går rundt og hører på emo-musikk og har det jævlig, men det er vel ganske vanlig, tror jeg.

Kongen av sosiale medier

Herman Flesvig er fra Ski utenfor Oslo, og har klart å skape en karriere ut av sosiale medier.

I et tidligere intervju med Aftenposten fortalte 24-åringen at det hele startet med at han laget en konto på Instagram i 2016, og like etter la han ut sin første parodi av skuespiller Aksel Hennie (42).

Siden den gang har interessen for den 24 år gamle gutten fra Ski økt betraktelig.

Det er deilig å få svar.

Et innlegg delt av Herman Flesvig ™ (@hermanflesvig)

Videoene lager Herman ved hjelp av appen «Faceswap», som gjør at man kan bytte ansikt med andre mennesker.

24-åringen har blant annet parodiert blogger Anna Rasmussen (21) og «Paradise Hotel»-deltaker Isabel Raad (23), i tillegg til nevnte Hennie.

Saken fortsetter nedenfor.

Pilking Therapy 🤘🏻

Et innlegg delt av Herman Flesvig ™ (@hermanflesvig)

«Åpent forhold»​

Da Se og Hør møtte det nye stjerneskuddet i komikerbransjen på premieren av Henriette Steenstrup og John Brungots humorshow «Åpent Forhold», fikk Herman spørsmål om han selv kunne tenkt seg å være i et åpent forhold.

- Det funker ofte veldig dårlig med åpent forhold. Jeg har ikke opplevd det selv, men jeg har hørt om forhold som ikke har funket på grunn av det, fortalte han.

Til tross for at han ikke syntes noe særlig om konseptet åpent forhold, gledet han seg stort til å se showet.

På premieren ryktes det nemlig at Henriette og John skulle parodiere flere norske kjendiser, noe Herman altså er vant med å gjøre selv.

​- Det hadde vært kult om jeg ble parodiert i kveld, men jeg tror ikke jeg blir det. Det tror jeg ikke de tør, da får de smake så voldsomt tilbake, spøkte han.

STJERNESKUDD: Komiker Herman Flesvig på premiere av «Åpent forhold» sammen med sin manager Laila Robe Ludvigsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STJERNESKUDD: Komiker Herman Flesvig på premiere av «Åpent forhold» sammen med sin manager Laila Robe Ludvigsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

​LES OGSÅ: Nå flytter stjerneduoen fra hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer