«Farmen»-Ivana:

- Jeg har aldri hatt kjæreste

«Farmen»-deltakeren vet ikke engang hvor hun skal starte for å finne en hun kan dele livet med.

GODE VENNER: Ivana Miric og Hanne Mathea Friis er begge single, men i «Farmen» fant de i det minste hverandre. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
GODE VENNER: Ivana Miric og Hanne Mathea Friis er begge single, men i «Farmen» fant de i det minste hverandre. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer
Publisert

Høstens «Farmen» gikk tirsdag inn i sin tiende uke. Det betyr at bare én tvekamp gjenstår før det braker løs med den avgjørende finaleuken, der én person har sikret seg plass allerede.

Tirsdag var det nemlig Ivana Miric (28) som ble valgt til ny storbonde, og hun er dermed immun denne uken.

- Fikk panikk

Til daglig lever Sandefjord-jenta et rolig liv som singel i Oslo. Det er et liv hun trives godt med.

- Jeg har aldri hatt kjæreste, jeg. Men det er ikke noe jeg stresser med heller, sier hun når Se og Hør møter henne og «Farmen»-venninnen Hanne Mathea Friis (22).

GRÅTER: «Farmen»-deltakerne merker at kroppene er slitne etter åtte uker med slit, og noen ser seg nødt til å ta til tårene. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Friis legger ikke skjul på at hun synes det er på tide at venninnen tar grep.

- Jeg prøvde virkelig hardt for å få henne til å laste ned Tinder. Hun gjorde det til slutt, men så slettet hun appen tre timer senere, forteller hun med et smil.

BLE SJEF: Ivana Miric ble tirsdag valgt som storbonde denne uka. Dette er andre gang 28-åringen er sjef på gården. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
BLE SJEF: Ivana Miric ble tirsdag valgt som storbonde denne uka. Dette er andre gang 28-åringen er sjef på gården. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer

- Ivana?

- Ja, det stemmer det. Jeg lastet ned Tinder på dagen, men fikk panikk da jeg kom hjem på kvelden. Det føles veldig unaturlig å «swipe» til høyre og venstre på folk, å «swipe» kan man tross alt gjøre på et utested eller i hverdagen uansett.

- Gidder ikke

Hun fortsetter:

- Jeg er veldig glad i folk, og ikke utilpass med å snakke med mennesker. For min del har det bare ikke skjedd at jeg har truffet den rette.

- Hender det at du savner en kjæreste da?

- Jeg vet jo ikke helt hva jeg går glipp av? Ikke vet jeg om det er en fordel eller en ulempe heller. Men det virker jo veldig hyggelig.

Etter å ha kommet inn som utfordrer trekker han seg fra «Farmen». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Spesielt på søndager, når man er fyllesyk eller sliten. Bare det å krype inn i armkroken til en kjæreste og se en film. Men det kan jeg jo gjøre med venninner også. Kanskje jeg bare trenger litt kjærlighet, men så langt søker jeg det av venner og familie.

«Farmen»-deltakeren understreker at hun på ingen måte har mangel på kjærlighet i livet.

- Det finnes nok mange grunner til at jeg ikke har funnet en god mann i mitt liv. Blant annet at jeg setter egne begrensninger. Jeg gidder ikke, orker ikke, og vet ikke hvor jeg skal engang skal starte, sier hun lattermildt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Offentlig ydmyket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer