«Torpet»-Vilde:

- Jeg har aldri hatt kjæreste

«Torpet»-Vilde får flere frierbrev om dagen.

SINGEL: Vilde Humstad Aasmo åpner seg om singellivet. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
SINGEL: Vilde Humstad Aasmo åpner seg om singellivet. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Publisert

Hittil i årets versjon av «Torpet» er det flere som seerne har kunnet kjenne igjen. Deriblant Robert Michael Scott (55), også kjent som NorwayRob, som man også har blitt godt kjent med gjennom sosiale medier de seneste årene.

Der har man også kanskje sveipet innom profilen til 24 år gamle Vilde Humstad Aasmo, som er med i den andre runden av «Torpet». På Instagram har hun hele 19 000 følgere.

At man som deltaker i et av TV 2s flaggskipprogrammer får mye oppmerksomhet, er langt fra noen hemmelighet. Overfor Se og Hør kan også Aasmo fortelle at det blir en del henvendelser - så ofte som daglig.

NYTT: For første gang i programmets historie blir «Farmen»-utfordrerne sendt til Torpet. Her er de. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

Flere meldinger om dagen

24-åringen innrømmer at det kan komme flere henvendelser om dagen, ofte fra det motsatte kjønn.

- Det er en del av det. Det er folk som sender melding og spør om å treffes og mye sånne greier, flirer hun, og forsetter:

- Jeg får en del meldinger om dagen. Det er nok fordi jeg har Tinder. Jeg klarer ikke helt å skille hva som kommer fra Tinder eller hva som er som følge av «Torpet».

KONFLIKT: Det går en kule varmt på «Torpet» da spritsmugling blir et tema. Video: TV 2 / Klaus Fjellro. Vis mer

- Får ikke svar

Med flere henvendelser om dagen, kan ting fort hope seg opp. Aasmo innrømmer at det derfor ikke er alle som får svar av henne.

- Jeg svarer på de jeg synes er interessante, men jeg svarer ikke alle, nei. Nå høres jeg helt dust ut, men det er flere som er interessante, men jeg hater å chatte og Snappe med folk - venner også.

24-åringen forteller nemlig at hun ikke er så glad i «small talk», noe som også går utover kommunikasjonen.

- Jeg klarer det ikke, jeg synes det er irriterende. Jeg sender kun Snap til vennene mine om praktiske ting. Jeg er sånn man må møte i virkeligheten, for jeg er ikke noe god på small talk på nett. Og da svarer jeg ikke, og fremstår plutselig «cocky», he he. De aller fleste får ikke noe svar, men det er ikke vondt ment.

- Aldri hatt kjæreste

Til tross for at hun ikke alltid er den beste på å svare, innrømmer friidrettsløperen, som har 100-meter som sin gren, at hun gjerne vil treffe noen - hun bare tar seg ikke tiden til det.

- Det er veldig, veldig lenge siden jeg har møtt en gutt. Jeg tror jeg lever tidenes kjedeligste liv. Jeg burde skjerpe meg, og tror jeg må begynne å si ja og leve livet. Jeg kommer til å ende opp singel, for jeg møter jo ingen. Jeg har egentlig lyst, men prioriterer ofte venner.

SEX PÅ TV?: Lasse Fredheim og Andrea Rosli har nærmest blitt et par på «Farmen», nå svarer de på sex-ryktene. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

- Hvis jeg skal gå på date blir det bare stress, og det er litt dumt at det har blitt sånn. Jeg blir mer og mer kresen, og det blir mer og mer stress, legger hun til.

24-åringen forteller videre at hun, til tross for at hun har holdt på med noen fyrer her og der, aldri har hatt kjæreste.

- Jeg har vært singel hele livet, faktisk. Jeg hadde halvveis en kjæreste i første klasse på videregående, men det var så useriøst at jeg ikke vet om jeg kan kalle det en kjæreste. Så jeg har aldri hatt kjæreste, ler hun.

Selv ser hun etter en som helst ikke er over to meter høy - for da blir det vanskelig å holde hender - og som gjerne driver med idrett.

- Jeg liker hvis folk driver med noe, gjerne idrett, for da har de en forståelse for det jeg driver med. En som ikke bare er på SATS og pumper muskler, men en som tenker på helsa og har forståelse for ambisjoner.

- Men det går helt fint å ha ti katter og dø alene også, flirer hun.

LES OGSÅ: Raser: - Bryter reglene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer