Bianca Ingrosso:

- Jeg har aldri hatt det så dårlig

Åpner opp om tiden etter bruddet.

I SJOKK: Bianca Ingrosso (24) åpner nå opp om tiden etter bruddet, der hun skal ha vært i sjokktilstand. Foto: NTB Scanpix
I SJOKK: Bianca Ingrosso (24) åpner nå opp om tiden etter bruddet, der hun skal ha vært i sjokktilstand. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter nyttår kom nyheten om at influenceren og realitystjernen Bianca Ingrosso (24), kjent fra «Wahlgrens Värld», og kjæresten Phillipe Cohen (24) hadde gått hver til sitt.

- Jeg har vært singel i noen uker. Det var ingenting spesielt som skjedde. Vi kommer alltid til å elske hverandre, men det fungerte liksom ikke, bekreftet Bianca til den svenske avisen Aftonbladet, etter at ryktene om et brudd hadde versert lenge.

Selv om det ikke er første gang Bianca og Phillipe har gjort det slutt, har overgangen til singeltilværelsen vært noe uvant for realitystjernen.

I podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen og influencerkollega Alice Stenlöf (22), åpner Bianca nå opp om tiden etter bruddet, uten kjæresten ved sin side.

Bianca forteller om den første måneden etter at det ble slutt, og om sjokktilstanden hun fant seg selv i.

- Første måneden etter at vi hadde gjort det slutt var jeg helt i sjokk. Jeg gråt ikke en eneste gang, jeg hadde det sånn rart bra, jeg skjønte liksom ikke helt hva som hadde skjedd, og livet rulla på som vanlig, sier hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer