I SJOKK: Bianca Ingrosso (24) åpner nå opp om tiden etter bruddet, der hun skal ha vært i sjokktilstand. Foto: NTB Scanpix
I SJOKK: Bianca Ingrosso (24) åpner nå opp om tiden etter bruddet, der hun skal ha vært i sjokktilstand. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bianca Ingrosso:

- Jeg har aldri hatt det så dårlig

Åpner opp om tiden etter bruddet.

Publisert

Etter nyttår kom nyheten om at influenceren og realitystjernen Bianca Ingrosso (24), kjent fra «Wahlgrens Värld», og kjæresten Phillipe Cohen (24) hadde gått hver til sitt.

- Jeg har vært singel i noen uker. Det var ingenting spesielt som skjedde. Vi kommer alltid til å elske hverandre, men det fungerte liksom ikke, bekreftet Bianca til den svenske avisen Aftonbladet, etter at ryktene om et brudd hadde versert lenge.

Selv om det ikke er første gang Bianca og Phillipe har gjort det slutt, har overgangen til singeltilværelsen vært noe uvant for realitystjernen.

I podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen og influencerkollega Alice Stenlöf (22), åpner Bianca nå opp om tiden etter bruddet, uten kjæresten ved sin side.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Bianca forteller om den første måneden etter at det ble slutt, og om sjokktilstanden hun fant seg selv i.

- Første måneden etter at vi hadde gjort det slutt var jeg helt i sjokk. Jeg gråt ikke en eneste gang, jeg hadde det sånn rart bra, jeg skjønte liksom ikke helt hva som hadde skjedd, og livet rulla på som vanlig, sier hun, og fortsetter:

- Også kom sjokket når jula kom. Det var ikke noe jobb jeg måtte gjøre, alle vennene mine dro hjem til familiene sine, og ensomheten slo inn. Da sørget jeg noe helt enormt i syv uker.

- Jeg var helt borte

Ved nyttår pakket Bianca og resten av familien Wahlgren Ingrosso sakene og reiste til Thailand, der Bianca desperat prøvde å komme seg gjennom det triste bruddet.

- Vi reiste til Thailand, og jeg har aldri hatt det så dårlig. Jeg har aldri vært med på den konstante «hjertet mitt svir»-greia, jeg var så nære til gråt hele tiden. Jeg ville bare dra hjem, jeg fikk så angst av å være der. Jeg våknet fem ganger hver natt med panikkanfall og bare gråt, forteller hun, og legger til:

Se dette innlegget på Instagram

🖤

Et innlegg delt av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

- Jeg var helt borte, jeg var ikke meg selv. Jeg var sur, irritert, lei meg, sint og jeg var tvunget til å snakke med en psykolog tre ganger i uka. Jeg hadde vondt i kroppen fordi jeg hadde det så dårlig. I ettertid ser jeg at jeg trengte den sørgeperioden for å slippe det, og gå videre.

Klar for å finne kjærligheten igjen

I denne ukens episode av det svenske realityprogrammet «Wahlgrens Värld» vises klipp fra dagen etter at Bianca og Phillipe har gjort det slutt, og hun forklarer i podkasten hvordan det føltes å se det igjen.

- Jeg så på det og bare gråt, fordi jeg gråter i klippet. Der trodde jeg at jeg aldri kom til å ha det bra igjen, og at jeg aldri kom til å genuint smile eller le igjen.

Etter at hun kom seg over det verste sjokket, har hun imidlertid hatt det bra, og forteller også at hun er klar for å finne kjærligheten igjen.

- Jeg har det ikke vondt når jeg tenker på at jeg er singel lenger. Jeg lengter etter å bli forelsket igjen, finne noen å le med, noen å kose med. Jeg er virkelig klar for et nytt liv, sier hun.

Får mye oppmerksomhet

At Bianca er en populær jente blant guttene i vårt kjære naboland, er det ingen tvil om. Spesielt i sosiale medier, har Bianca merket en voldsom interesse.

- Jeg får en del oppmerksomhet nå. Det er helt sykt. Meldingsboksene mine er helt ville. Folk tagger hverandre og skriver «Vi skal til Stockholm, Bianca er singel», forteller Bianca i podkasten.

Selv om det nå ser ut til at Bianca trives i den nye tilværelsen som singel, er det alltid godt med god støtte fra familie og venner.

Spesielt moren til Bianca, Pernilla Wahlgren (51), har alltid vært en hjelpende hånd for den populære realitystjernen.

I et tidligere intervju med Aftonbladet har hun uttalt at hun støtter datteren gjennom vanskelige tider.

- Jeg støtter henne gjennom å bare være der. Om hun vil prate, så prater vi. Vil hun ikke, så holder jeg meg unna uten å være for påtrengende, har hun sagt.

LES OGSÅ: - Svensk toppblogger raser mot prins Carl Philip

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer