BRUDD: Kaia Huuse og Jan Eggum gikk hver til sitt etter 16 år sammen i fjor. Foto: Se og Hør
BRUDD: Kaia Huuse og Jan Eggum gikk hver til sitt etter 16 år sammen i fjor. Foto: Se og HørVis mer

- Jeg har aldri gått i kjelleren

Jan Eggum snakker om bruddet fra Kaia Huuse, og barnas bosituasjon.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer gikk artistparet Jan Eggum (63) og Kaia Huuse (40) fra hverandre etter 16 år som kjærester.

NY KJÆRESTE: Huuse er blitt sammen med Lars Winnerbäcks bandkamerat, Johan Persson.  Foto: Se og Hør
NY KJÆRESTE: Huuse er blitt sammen med Lars Winnerbäcks bandkamerat, Johan Persson. Foto: Se og Hør Vis mer
ALBUMAKTUELL: Eggum slipper sitt kommende album «Rio» i juni. Jan Eggum. Foto: Se og Hør
ALBUMAKTUELL: Eggum slipper sitt kommende album «Rio» i juni. Jan Eggum. Foto: Se og Hør Vis mer

Huuse var Eggums andre store kjærlighet. Før han ble sammen med musikeren hadde han et 20 år langt forhold bak seg. Men etter begge bruddene har Eggum beholdt vennskapet med eksene sine.

- Jeg har aldri gått i kjelleren, og synes det er vanskelig å si at det er noe forferdelig jeg har vært gjennom. Alt har sin tid, vennskapet er i begge tilfeller intakt. For meg har det vært et prinsipp at jeg ikke skulle gifte meg. Det blir aldri noe kirkebryllup på denne karen. Kanskje det gjør det lettere, jeg treffer så mange som hater hverandre etter en skilmisse, sier han til Dagbladet Pluss.

Med Huuse har Eggum barna Bastian (9) og Hennika (6). De er blitt boende i Oslo, mens Eggum har flyttet til Bergen. Huuse har flyttet til Stockholm med sin nye kjæreste, Johan Persson.

Saken fortsetter under bildet.


Derfor bytter eksparet på å bo med barna i Oslo, noe Eggum mener er den beste løsningen.

- Jeg har jo turnert i 40 år, så det er ikke store overgangen. Og heldigvis er jeg og Kaia fortsatt gode venner. Vi gjør avtaler underveis slik at kabalen går opp. Det har gått bra i trekvart år, sønnen min på ni sier at «pappa, du har jo alltid vært borte cirka så mye». Hun minste begynner på skolen til høsten, og de har alle vennene sine i nærheten.

Eggum slipper sitt kommende album «Rio» i juni, og også Huuse er singelaktuell. Hun har sluppet singelen «Hold om meg», som hun synger sammen med kjæresten.

- Det er en kjærlighetssang, men om det er oss vi synger om er irrelevant. Men Johan og jeg har det veldig bra sammen, sa hun tidligere til avisen.LES OGSÅ: - Vi har det veldig bra sammen