GOD STEMNING: Tone hygget seg med manager David Eriksen og hans kone Brita Johansen under åpningen av Guccis første butikk i Norge. Foto: FameFlynet Norway
GOD STEMNING: Tone hygget seg med manager David Eriksen og hans kone Brita Johansen under åpningen av Guccis første butikk i Norge. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Jeg har aldri følt på pengepresset

Tone forteller til Seoghør.no at hun elsker følelsen som kommer når hun kjøper ting hun har spart til lenge .

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld deltok den folkekjære artisten Tone Damli (25) på åpningen av det italienske motehuset Guccis første butikk i Norge.

Tone hadde latt hennes nye flamme Markus Foss (31) fra Bærum være hjemme, mens hun i stedet hygget seg med manager David Eriksen (45) og hans kone Brita Johansen (40).

På sort løper kunne den flotte Sogndals-jenta avsløre at hun synes det er stas at eksklusive Gucci har kommet til Norge - dersom man er glad i dyre ting, og har spart til det.

- Jeg elsker å kjenne på «ønske-seg-følelsen», og synes det er greit å kjøpe dyre ting dersom man har tenkt igjennom det, jobbet hardt, og spart lenge til det, fortalte hun til Seoghør.no.

- Det åpner flere og flere dyre og eksklusive butikker i Norge, føler du noen gang på presset?

- Nei, jeg gjør ikke det. Jeg har aldri følt på pengepresset, og synes at billige ting kan være vel så bra, forklarer hun videre.

I september slipper Tone ny singel.

LES OGSÅ: Kom i badedrakt på Gucci-åpning