- Jeg har aldri følt meg vakker

Pamela Anderson er usikker på sitt eget ytre.

USIKKER: Pamela Anderson hevder hun aldri har sett på seg selv som vakker. Foto: Stella Pictures
USIKKER: Pamela Anderson hevder hun aldri har sett på seg selv som vakker. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Pamela Anderson (45) er blitt verdenskjent for sin smekre kropp og sitt platinablonde hår, og har opparbeidet seg kultstatus for sitt «babe»-utseende.

Men modellen forteller i et intervju med nettstedet BuzzFeed at hun aldri har sett på seg selv som spesielt pen.

- Jeg vet ikke om jeg noensinne har følt meg vakker. Jeg ser ikke på meg selv som det.
 
Pamela forteller videre at hennes sexy look ved enkelte anledninger faktisk har blitt tonet ned.

- Spesielt da jeg spilte i «Baywatch». De insisterte på at jeg ikke skulle bruke falske øyevipper, men da sa jeg: «Jeg har min egen stil, og det er det jeg føler meg mest komfortabel med». Det fikk meg til å føle meg glamorøs.

Hun har tidligere avslørt at hennes to sønner Brandon Thomas Lee (16) og Dylan Jagger Lee (14), som hun har med rocke-eksen Tommy Lee (50), ikke alltid har satt pris på at de har en mor som er tidligere Playboy-modell.

- Det kan være vanskelig for tenåringsgutter å ha en mor som poserer for Playboy. Nå er de 14 og 16 år gamle og liker meg slik jeg er, men for noen år siden visste de ikke hva vi gjorde. De trodde bare at pappa var rockestjerne og mamma reddet dyr.

Til BuzzFeed forteller hun videre at hun etter å ha rundet 40 har blitt mer og mer obs på hvordan hun ter - og kler - seg.

- Før hendte det at folk prøvde å tone meg ned fordi at de følte at jeg hadde for sterk «sex appeal», men nå er det jeg som toner meg selv ned. Det skjer noe ettersom årene går, og man forandrer seg. Jeg føler meg annerledes nå enn under Playboy-tiden.

LES OGSÅ: Her går Bieber-fansen amok i Oslo
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer