- Jeg har aldri følt meg sexy

Stjernen hater å gå i avslørende klær...

IKKE SEXY: Carey Mulligan vil heller være en god skuespiller, enn å se godt ut. Foto: Stella Pictures
IKKE SEXY: Carey Mulligan vil heller være en god skuespiller, enn å se godt ut. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Carey Mulligan (25) hevder hun aldri har følt seg sexy, og mener hun er ukomfortabel i klær som er avslørende.

25-åringen, som nylig brøt med ekskjæresten Shia LaBeouf, hater å gå i dristige klær. Hun synes også hun er for fornuftig til å være et sexsymbol.

- Jeg har aldri følt meg som en sexy person. Jeg har alltid følt meg som en fornuftig person. Jeg har alltid følt meg absurd når jeg går i noe avslørende, sier hun til Elle ifølge nettstedet ContactMusic.com.

Det til tross, stjernen hevder hun er fornøyd med sitt eget utseende, selv om hun aldri går i korte skjørt. Hun liker nemlig ikke sine egne ben.

- Jeg er nok litt annerledes. Jeg husker flere auditions, der jeg går inn i rom fulle av jenter i korte denim-skjørt med avrevne topper, solbrune ben, langt hår og manikyrer, men det fikk meg aldri til å føle meg dårlig. Jeg har aldri følt et press om å se sånn ut.

For Mulligan handler det mer om å være en dyktig skuespiller, enn å kle seg godt. Men likevel ble hun for ikke lenge siden kåret til årets best kledde.

- Jeg prøver ikke å selge meg selv som et objekt. Jeg selger at jeg er villig til å spille en rolle skikkelig bra.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Hun er årets best kledde