- Jeg har aldri følt meg så macho

Se skuddet som får «Jegertvillingene» til å ta helt av.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av TVNorge-programmet «Jegertvillingene» tar Johanne og Kristine Thybo Hansen (23) helt av.

KJEMPEVÅPEN: Tvillingene får prøve å skyte med dette geværet. Det er litt av en opplevelse. Foto: TVNorge
KJEMPEVÅPEN: Tvillingene får prøve å skyte med dette geværet. Det er litt av en opplevelse. Foto: TVNorge Vis mer
BRYR SEG IKKE OM KRITIKK: Johanne og Kristine Thybo Hansen har tidligere sagt at de ikke bryr seg om negativ og usaklig kritikk. Foto: Se og Hør
BRYR SEG IKKE OM KRITIKK: Johanne og Kristine Thybo Hansen har tidligere sagt at de ikke bryr seg om negativ og usaklig kritikk. Foto: Se og Hør Vis mer

Grunnen er at de får skyte med et våpen som er noe utenom det vanlige.

Kristine er den første av tvillingene som får prøve å skyte med det gedigne geværet. Og reaksjonen er en blanding av lykkerus og hefting banning.

- Faen for et våpen. Det var helt fantastisk følelse, herregud. Satan i helvete, så kult det var. Jeg har aldri følt meg så macho før, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.


Helt siden tvillingene viste seg fram i programmet «Kjære søster» i NRK-serien «Ut i Naturen» i januar, har reaksjonene strømmet på.

Det har også kommet en del negative reaksjoner, blant annet fordi jentene tar så mange dyreliv. Men de reaksjonene bryr ikke Kristine og Johanne seg om.

- Vi bryr oss egentlig ikke om kritikken. Vi respekterer dem som ikke synes noe om vår levemåte, så vi synes de burde respektere oss. Men vi driter i den negative og usaklige kritkken, sa Kristine tidligere til Seoghør.no.


«Jegertvillingene» sendes klokken 22.00 på TVNorge.

LES OGSÅ: - Vi driter i den negative og usaklige kritikken

Se intervju med Jegertvillingene her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer