- Jeg har aldri følt meg så macho

Se skuddet som får «Jegertvillingene» til å ta helt av.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av TVNorge-programmet «Jegertvillingene» tar Johanne og Kristine Thybo Hansen (23) helt av.

Grunnen er at de får skyte med et våpen som er noe utenom det vanlige.Kristine er den første av tvillingene som får prøve å skyte med det gedigne geværet. Og reaksjonen er en blanding av lykkerus og hefting banning.- Faen for et våpen. Det var helt fantastisk følelse, herregud. Satan i helvete, så kult det var. Jeg har aldri følt meg så macho før, sier hun.Saken fortsetter under bildet.Helt siden tvillingene viste seg fram i programmet «Kjære søster» i NRK-serien «Ut i Naturen» i januar, har reaksjonene strømmet på.Det har også kommet en del negative reaksjoner, blant annet fordi jentene tar så mange dyreliv. Men de reaksjonene bryr ikke Kristine og Johanne seg om.- Vi bryr oss egentlig ikke om kritikken. Vi respekterer dem som ikke synes noe om vår levemåte, så vi synes de burde respektere oss. Men vi driter i den negative og usaklige kritkken, sa Kristine tidligere til Seoghør.no.«Jegertvillingene» sendes klokken 22.00 på TVNorge.LES OGSÅ: - Vi driter i den negative og usaklige kritikkenSe intervju med Jegertvillingene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.