- Jeg har aldri følt meg mer sexy

Nye bilder av den engelske toppmodellen Jodie Marsh sjokkerer fansen.

FORANDRING: FRYDER: - Jeg har aldri følt meg mer sexy, sier den tidligere modellen Jodie Marsh om sitt nye liv som kroppsbygger. Foto: All Over/Twitter
FORANDRING: FRYDER: - Jeg har aldri følt meg mer sexy, sier den tidligere modellen Jodie Marsh om sitt nye liv som kroppsbygger. Foto: All Over/Twitter Vis mer
SEHER.NO: Jodie Marsh har i over ti år vært kjent som en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller, men nå har 32-åringen byttet ut fotostudioet med treningssenteret.

Marsh - som i 2007 også ble kjent for å lete etter ektemann på TV i serien «Totally Jodie Marsh: Who'll Take Her Up the Aisle?», har nemlig bestemt seg for å satse for fullt på en karriere som kroppsbygger.

I hardtrening
Og da den tidligere modellen i forrige måned stilte opp i en kroppsbyggerkonkurranse i Sheffield, var det mange fans som nok måtte sjekke deltakerlisten flere ganger, for å konstatere at det virkelig var den samme kvinnen som stod på scenen.

Etter at hun la om livsstilen har Marsh nemlig blitt nærmest ugjenkjennelig, med mørkt hår og atskillig mer muskler enn da hun pleide å posere for studiofotografene.

Marsh sier hun stortrives med sin nye kropp.

- Jeg har aldri følt meg mer sexy. Hverken jeg eller kroppen min har noen gang vært bedre. I løpet av åtte uker har jeg oppnådd noe som vanligvis tar seks til ni måneder.


- Jeg har gått fra 25 til 10 prosent kroppsfett, jeg har mistet ti kilo med fett og fått fire kilo med muskler. Hvis jeg kan klare dette på åtte uker, tenk på hva jeg kan klare med mer treningstid, sier hun til avisen Daily Mail.

Sluttet å drikke
Jody Marsh - som tidligere var kjent som en av Londons ivrigste partyløver - hevder hun også har sluttet både med alkohol og å gå på byen, i et forsøk på å få en enda bedre kropp.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at forandringen til tider har vært tøff å takle.

- Jeg føler meg som en million dollar. Jeg er stolt og selvsikker, men det har vært noen øyeblikk, hvor jeg ikke ønsket at folk skulle se meg naken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Selger forlovelsesringen til høystbydende