Eva Longoria:

- Jeg har aldri følt meg likestilt i et forhold før jeg møtte Pepe

Hollywood-stjernen kommer med stikk til sin utro eks-mann.

GROVT SVIK: Eva Longorias forrige ektemann, basketballstjernen Tony Parker, var utro mot henne. Foto: NTB Scanpix.
GROVT SVIK: Eva Longorias forrige ektemann, basketballstjernen Tony Parker, var utro mot henne. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter tre år som kjærester giftet Eva Longoria (41) seg med forretningsmannen Jose «Pepe» Baston (48) i et overdådig bryllup i Mexico i mai.

- De ble viet ved et alter under masse små lys. Det hele var veldig romantisk. Eva hadde håret utslått og smilte gjennom hele seremonien. Brudgommen var iført en grå dress, fortalte en kilde til People i vår.

Dette er den tidligere «Frustrerte fruer»-stjernens tredje ekteskap.

Fra 2002 til 2004 var Eva gift med skuespilleren Tyler Christopher (44), og fra 2007 til 2011 med NBA-proffen Tony Parker (34).

Det siste ekteskapet ekteskapet tok brått slutt da det viste seg at Parker var utro med kona til en medspiller. Longoria kom nemlig over flere intime tekstmeldinger som de to hadde sendt seg i mellom.

NYGIFTE: Eva og Pepe har vært mann og kone i syv måneder. NTB Scanpix.
NYGIFTE: Eva og Pepe har vært mann og kone i syv måneder. NTB Scanpix. Vis mer

Etter den vanskelige skilsmissen avslører den mørke skjønnheten nå at hun er lykkeligere enn noen gang tidligere.

- Jeg har aldri tidligere følt meg likestilt i et forhold før jeg møtte Pepe, forteller hun til Latina magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg føler meg som verdens heldigste menneske, og han føler seg som verdens heldigste, så det er en vakker ting. Vi har så mye respekt for hverandres drømmer og ambisjoner, for hverandres familier og for våres felles mål i livet.

Saken fortsetter under bildet.

GLØDER: Her er det lykkelige paret på vei inn til den populære restauranten Nobu i Malibu. Foto: NTB Scanpix.
GLØDER: Her er det lykkelige paret på vei inn til den populære restauranten Nobu i Malibu. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Videre innrømmer Longoria at hun håper å starte en egen familie med ektemannen, som har tre barn fra før, men at hun for tiden koser seg som nygift og ikke har noe hastverk.

- Hvis det skjer, så er det fantastisk, men akkurat nå nyter vi bare hverandre.

Til tross for det vonde ekteskapsbruddet med Tony Parker for fem år siden, så tror 41-åringen at tidligere havarerte forhold har ledet henne til det lykkelige stedet hun er i dag.

- Hver feil sving førte deg til der du er i dag, så det var nødvendigvis ikke feil sving å ta den gangen. Jeg ville ikke forandret på noe - aldri. Pepe og jeg er sjelevenner. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det er som om vi er to ulike sider på samme mynt, har hun tidligere sagt, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Ben Affleck skryter uhemmet av eks-kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer