- Jeg har aldri fikset på ansiktet

Angelina Jolie nekter å tviholde på ungdommen.

SPILLER MOT HVERANDRE: I den nye filmen «The Tourist» spiller Angelina mot «Pirates of the Caribbean»-stjernen Johnny Depp. Foto: Filmweb
SPILLER MOT HVERANDRE: I den nye filmen «The Tourist» spiller Angelina mot «Pirates of the Caribbean»-stjernen Johnny Depp. Foto: Filmweb Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Angelina Jolie (35) har hatt en tøff uke, etter at komikeren Chelsea Handler beskyldte henne fra scenen for å være en kvinne som «ødelegger ekteskap».

Jolie valgte imidlertid å ignorere kritikken, da hun mandag ankom verdenspremieren til sin nye film «The Tourist» i New York.

Jolie var imidlertid langt mer snakkesalig når det gjaldt spekulasjonene om at hun skal tydd til plastisk kirurgi for å holde på utseendet.

- Jeg har aldri fikset på utseendet og tror aldri jeg kommer til å gjøre det. Hvis det gjør andre lykkelige, er det opp til dem. Jeg har ikke mulighet til å uttale meg om hva som får andre til å føle seg bedre. Men jeg planlegger ikke å gjøre det selv.


Sammen med samboeren Brad Pitt og Johnny Depp, som også spiller i filmen, viste Angelina seg fra sin beste side i en lang, hvit vinterkjole i New York.

I filmen - som har norsk premiere 7. januar - spiller Johnny Depp en turist som vikles inn i et nett med intriger, når han møter en fremmed kvinne (Jolie).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, så store de har blitt