INGEN ORGASME: I onsdagens episode av "Paradise Hotel" innrømmer bifile Therese Adsen Aanonli at hun aldri har fått orgasme med en gutt.  Foto: TV3
INGEN ORGASME: I onsdagens episode av "Paradise Hotel" innrømmer bifile Therese Adsen Aanonli at hun aldri har fått orgasme med en gutt. Foto: TV3Vis mer

- Jeg har aldri fått orgasme med en gutt

Thereses avsløring skaper kraftige reaksjoner blant gutta i Paradise Hotel...

SEHER.NO: Onsdagens episode av "Paradise Hotel" kan nok skape en del sjokkreaksjoner blant gutter rundt om i landet.

Under den ukentlige "Pandoras eske"-seremonien får nemlig Therese Adsen Aanonli (26)  spørsmål om hvor mange ganger hun fikk orgasme under den mye omtalte sengekosen med Noor Kamil (23) kvelden før.

Etter at hun åpenhjertig svarer én gang, får hun spørsmål om sex med Noor var bedre enn med en gutt.

- Helt ærlig, så har jeg aldri fått orgasme med en gutt, sorry William, svarer Therese, til de andre deltagernes store overraskelse.

Det hele ender opp med å skape kraftige reaksjoner blant gutta, og da særlig William, som har hatt et seksuelt forhold til Therese utenfor hotellet.

- Det var jo mange av gutta som reagerte da, mest William og Mats kanskje. Men gutter har jo ofte et litt annet forhold til det å bli tilfredsstilt. Så de reagerte litt på det, men William og jeg har skværet opp i ettertid altså, sier Therese lattermildt til Seher.no.

Både Mats og William sier senere at de tror Therese løy om det hele. Dette benekter hun imidlertid på det sterkeste.

- Jeg løy ikke, det er virkelig fakta. Men nå har jeg aldri vært i et langt forhold med en gutt, og det blir noe helt annet med en kjæreste. Det blir mye tryggere, mer nært og derfor også enklere. Det handlet absloutt ikke om at William er noe dårligere enn alle andre, for det er han ikke, sier hun videre.

Hun synes imidlertid at det var litt komisk at gutta reagerte så sterkt.

- Det virker som det var et nytt fenomen for dem, at vi er litt vanskeligere å tilfredsstille. Det er sånn vi er skapt! Men det handler selvfølgelig mye om kjemi også da, sier hun.

Og selv om William, som også reagerte på at Therese og Noor hadde sex, blir litt sur og irritert, tror hun ikke han tok seg altfor nær av det.

- For å være helt ærlig, så tror jeg ikke det. Når det gjelder William så har han veldig stor selvfølelse og har mye drag på damene. Og han kan jo tilfredsstille, ellers hadde jeg jo ikke villet holde på med ham før vi kom på hotellet, humrer hun.

26-åringen angrer heller ikke på den ærlige innrømmelsen.

- Nei, jeg angret ikke på det. Det ble jo gravd i mye da, men jeg angret ikke. Jeg kunne kanskje holdt det for meg selv, men jeg var heller ærlig. Jeg har jo aldri hatt guttepartnere over lengre tid, sier hun.

"Paradise Hotel" sendes på TV3 mandag til torsdag kl. 21.30!Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Frustrert over jentesex i "Paradise Hotel"