Demi Lovato om bruddet fra Wilmer Valderrama:

- Jeg har aldri elsket noen slik jeg elsket Wilmer, og jeg elsker ham fremdeles

Nå avslører popstjernen årsaken til hvorfor det ble slutt.

STERKE BÅND: Det er fremdeles mye kjærlighet mellom eks-paret Demi Lovato og Wilmer Valderrama. Foto: NTB Scanpix
STERKE BÅND: Det er fremdeles mye kjærlighet mellom eks-paret Demi Lovato og Wilmer Valderrama. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): Det var i juni i fjor at Demi Lovato (25) avslørte at forholdet til «That 70's Show»-stjernen, Wilmer Valderrama (37), hadde tatt slutt etter seks år.

«Det var en vanskelig beslutning for begge to, men vi har innsett at vi har det bedre sammen som kun venner. Vi vil alltid støtte hverandre,» delte hun blant annet i en Instagram-post den gang.

Kort tid senere fant de seg begge nye kjærester på hver sin kant.

Mens Wilmer datet eks-kjæresten Minka Kelly (37) en liten periode, rakk Lovato å innlede forhold til både UFC-stjernen Luke Rockhold (32) og MMA-fighteren Guilherme «Bomba» Vasconcelos (31).

I dag skal derimot både Demi og Wilmer være single igjen.

Nå avslører «Sorry Not Sorry»-sangeren hvorfor det ble slutt mellom henne og Valderrama.

- Gnisten slukket aldri, men det var problemer som jeg ikke hadde overvunnet enda på egenhånd, og som jeg vet at jeg ikke hadde vunnet over hvis jeg var avhengig av at noen andre tok seg av ensomheten min. Jeg var bare ikke klar, og det var så mye i livet mitt jeg ikke hadde utforsket enda, forteller hun i dokumentaren sin «Simply Complicated», ifølge Contactmusic.com.

- Det var en av grunnene til at vi gjorde det slutt. For jeg har aldri vært alene før. Det hadde ingenting å gjøre med at vi sluttet å elske hverandre. Vi bestemte oss sammen av vi sannsynligvis fungerer bedre som venner.

Saken fortsetter under bildet.

Ble kjærester da Demi var 18 år

Samtidig innrømmer også den talentfulle artisten, som trodde hun skulle dø før hun fylte 21 år, at hun aldri har sluttet å elske eks-kjæresten.

- Jeg har aldri elsket noen slik jeg elsket Wilmer, og jeg elsker ham fremdeles. Jeg møtte han 11. januar 2010, og da tenkte jeg: «Han må jeg ha». Men jeg var bare 17 år og han var typisk sånn: «Hold deg unna meg», minnes hun.

- Da jeg ble 18, begynte vi å date. Jeg tror det var kjærlighet ved første blikk. Vi fikk en kontakt som jeg aldri siden har hatt igjen med noen andre. Han var grunnpilaren min. Han var alt for meg.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Demi og Wilmer sammen under et event i Los Angeles i februar 2015. Foto: NTB Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Demi og Wilmer sammen under et event i Los Angeles i februar 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I dag er det 16 måneder siden duoen gjorde det slutt, og Demi innrømmer at hun noen ganger funderer på om det var riktig å la Valderrama gå.

- Jeg har øyeblikk sent om kvelden når jeg føler meg ensom, hvor jeg lurer på om jeg tok riktig valg. Kjærlighet er et spill. Jeg vet ikke om jeg har mistet ham for resten av livet. Jeg tror hjertet mitt alltid vil være med Wilmer, forteller «Really Don't Care»-stjernen ærlig, og fortsetter:

- Man deler ikke seks år med noen uten å gi dem en del av hjertet sitt, og visa versa. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å treffe noen som kan sammenlignes med ham, men jeg prøver å holde hjertet mitt og sjelen min åpen når det kommer til dette.

Saken fortsetter under bildet.

We have #coffee on #NCIS Do you have #coffee on your _____?

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

Slet med store rusproblemer

Det ble lenge spekulert i om den vakre sangfuglen ville forlove seg med Valderrama, og i 2015 sa Demi i et intervju at hun hadde lyst til å gifte seg med sin daværende kjæreste:

- Jeg er veldig, veldig forelsket. Jeg tror vi kanskje kommer til å vente litt til, men hvis han frir i morgen, svarer jeg ja, avslørte hun i et radiointervju med kanalen ZM, ifølge In Touch magazine.

«That 70's Show»-stjernen var nemlig en viktig støttespiller for Lovato som i mange år slet med med selvskading, spiseforstyrrelser, rusproblemer og selvmordstanker.

Det gikk så langt at hun i 2010 ble innlagt til behandling for å få bukt med problemene.

- Jeg ruset meg på kokain minst en gang i timen og tok det med ombord på fly da jeg var på turne, har hun fortalt til Access Hollywood.

- Jeg smuglet stoffet med meg, og ventet til alle på førsteklasse hadde sovnet før jeg snek meg inn på toalettet og fikk det i meg. Jeg klarte til å med å skjule det for personen som bodde med meg og overvåket meg 24 timer i døgnet.

LES OGSÅ: - Kobles til kollega to måneder etter skilsmissenyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer