Hailey og Justin Bieber:

- Jeg har aldri elsket deg mer

Hailey Bieber erklærer hvor mye hun elsker ektemannen på Instagram.

JUBILEUM: Det er nå ett år siden Hailey Bieber og Justin Bieber forlovet seg. Foto: NTB Scanpix.
JUBILEUM: Det er nå ett år siden Hailey Bieber og Justin Bieber forlovet seg. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Stjerneparet Hailey (22) og Justin Bieber (25) har et mye omtalt forhold, og duoen har hatt en virvelvind av en romanse - for å si det mildt.

Etter et årelangt vennskap innledet Justin og Hailey et romantisk, men kortvarig forhold i 2016.

I juni i fjor tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene. Kun en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Et år siden forlovelsen

I dag er paret tilsynelatende stormforelsket, og ikke redde for å vise kjærligheten de har for hverandre.

Søndag7. juli markerte dagen hvor turtelduene forlovet seg, og Hailey Bieber var rask med å dele dette med sine følgere på Instagram.

«For et år siden sa jeg «ja» til å være din bestevenn for resten av livet, og i dag har jeg aldri elsket deg mer. Livet blir mer vakkert for hver dag på grunn av deg, hjertet mitt tilhører deg for alltid. Her er til å lære og vokse sammen.», skriver hun på sin Instagram-konto.

Det kjærlige innlegget kommer for øvrig kort tid etter at Justin angivelig skal ha prøvd å nå ut til ekskjæresten Selena Gomez, og det er flere ganger blitt hevdet at Justin og Selenas tidligere forhold skaper gnisninger mellom ham og Hailey.

Kjærlighetserklæringen fra Hailey kan således kanskje tolkes som et forsøk på å legge lokk på trekantdrama-ryktene som svirrer rundt ekteparet.

STORMFORELSKET: Paret er ikke redd for å vise sin affeksjon for hverandre. Foto: NTB Scanpix.
STORMFORELSKET: Paret er ikke redd for å vise sin affeksjon for hverandre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Også Justin velger ofte å vise sin kjærlighet for kona på sosiale medier. Så sent som forrige uke publiserte han et innlegg av de to foran en vakker solnedgang, med den tilhørende teksten:

«Dette er øyeblikkene jeg lever for. Alenetid med deg oppfrisker sjelen min. Du er så utenfor av min liga og det er helt greit for meg! Du er min og jeg er din #foreverandever #tilthewheelsfalloff.»

Ingen planer om bryllupsfest

Stjerneparet er rettslig gift, men har foreløpig ikke hatt noen større bryllupsseremoni. Ifølge E! News forteller en kilde nær paret at de ikke har noen konkrete planer om et fremtidig bryllup.

- De har snakket mye om ulike ideer og datoer, men de har ikke bestemt seg for noe ennå, har kilden uttalt til E! News.

Ifølge kilden har paret også kjøpt et hus sammen, og nyter nå bare dagene som nygifte uten noe press rundt det å planlegge et bryllup.

- De har lyst til å gjøre det på et eller annet tidspunkt, men det er ikke i fokus akkurat nå. Det kan hende de overrasker alle og gjør noe spontant, men for øyeblikket tenker de ikke så mye på det. Justin er gira på å lage musikk igjen og det er veldig gode nyheter for alle rundt ham, la kilden til.

I et intervju de hadde med Vogue i februar, fortalte de også at de planla en større bryllupsfest, men denne har foreløpig latt vente på seg. I midten av januar hevdet Page Six at parets bryllup var rett rundt hjørnet.

Kort tid før festen skal imidlertid ekteparet ha fått kalde føtter da flere gjester meldte avbud, og med det ble bryllupsfesten utsatt - på ubestemt tid.

Vis mer

Klarer ikke å gi slipp på Selena

Til tross for at forholdet til Hailey og Justin virker sterkere enn noen gang, rapporterte Radar Online kun for noen dager siden at Justin nå angivelig driver og kontakter ekskjæresten Selena Gomez.

Ungpikeidolet Justin Bieber og Disney-stjernen Selena Gomez var et av verdens hotteste par da de var kjærester fra 2011 til 2013. Det var riktignok et svært turbulent forhold, og paret møtte mye motstand med blant annet spekulasjoner om utroskap.

De hadde et av-og-på-forhold i mange år, før forholdet omsider tok slutt en gang for alle.

Nå har de begge gått videre etter det opprivende bruddet, og som nevnt er Justin nå godt gift med Hailey Bieber.

Selena har på sin side slitt med rusproblemer, og i fjor vinter ble det kjent at hun hadde sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk for blant annet angst, depresjon og panikkanfall som hun lider av som følge av sykdommen Lupus.

Og nettopp hennes psykiske problemer skal være deler av grunnen til at Bieber ikke klarer å holde seg unna sin tidligere kjæreste.

EKSKJÆRESTER: Justin Bieber skal ha søkt råd hos sin eks Selena Gomez. Foto: NTB Scanpix.
EKSKJÆRESTER: Justin Bieber skal ha søkt råd hos sin eks Selena Gomez. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Følte seg tvunget til å kontakte henne

Bieber har også slitt med depresjoner den siste tiden, og ifølge RadarOnline skal han nylig ha kontaktet Gomez for å søke råd hos henne.

- Han prøver å overbevise Selena om at han går gjennom det hun har gått gjennom tidligere, og at han derfor trenger råd fra henne, hevder nettstedets kilder.

Da Gomez strålte på den røde løperen i forbindelse med premieren på den nye filmen «The Dead Don't Die» i midten av juni, var det hennes første opptreden på rød løper etter at hun hadde sjekket inn på rehab i oktober i fjor, ifølge RadarOnline.

Også den gang skal Bieber ha falt for fristelsen og kontaktet henne.

PÅ RØD LØPER: Selena Gomez strålte på «The Dead Don't Die»-premieren i New York i starten av juni. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Selena Gomez strålte på «The Dead Don't Die»-premieren i New York i starten av juni. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Justin følte seg tvunget til å fortelle henne at hun så fantastisk ut og at han virkelig er glad for at hun har det så bra, sa en kilde til nettstedet den gang, og la til:

- Men han må gi slipp på det. Justin er gift og det er på høy tid.

LES OGSÅ: Følte på et press om å se perfekt ut etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer