- Jeg har aldri disset TV 2

«Jakten»-frieren sier hun ble sjokkert da hun så alle oppslagene.

IKKE BITTER: - Det ser ut som at jeg er bitter, men er overhode ikke det. Jeg har vært positiv hele veien, men «pang», så skjer dette. Uansett hvordan det ser ut, jeg er ikke bitter i det hele tatt, sier Silja Bjørnsen (nummer tre fra venstre) til Se Foto: TV 2
IKKE BITTER: - Det ser ut som at jeg er bitter, men er overhode ikke det. Jeg har vært positiv hele veien, men «pang», så skjer dette. Uansett hvordan det ser ut, jeg er ikke bitter i det hele tatt, sier Silja Bjørnsen (nummer tre fra venstre) til Se Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Forrige mandag ble det klart at en av André Olsens (35) friere i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», Lene Berger, valgte å forlate TV-bonden og reise hjem fra gården. Mandag fikk Olsen en ny nesestyver da også Silja Bjørnsen (34) valgte å forlate ham.

Like etterpå skrev flere norske medier at Silja raste mot TV 2, og at hun følte seg tråkket på av produksjonen, som yilsynelatende nektet henne å reise hjem tidligere. Nå slår «Jakten»-frieren tilbake mot det som ble skrevet.

- Jeg ble sjokkert da jeg så det. Jeg har aldri disset TV 2, jeg sa bare at jeg hadde lyst til å reise hjem tidligere. Det var ingen dramatikk i det. Jeg synes det var ille, forteller Silja til Seher.no.
 
Ifølge 34-åringen er hun feilsitert i flere medier.

- Jeg fortalte at jeg syntes det generelt sett var slitsomt og at jeg ville dra. Men det er drøyt at media skriver det på en slik måte. Jeg sa jo samtidig at alle i TV 2 var greie mot meg, og jeg må si jeg synes det er leit overfor dem.

- Har du fått noen reaksjoner fra TV 2-hold?

- Nei, det har jeg ikke. De sa til meg at det er typisk mediene, og at jeg skulle spurt alle om å få lese korrektur på sitatene. De ba meg ta det med ro, og at jeg ikke skulle tenke mer på det. Gjort er gjort.

Krasse uttalelser eller ei: «Jakten»-Silja er ikke bitter i etterkant av TV-innspillingen.

- Det ser ut som at jeg er bitter, men er overhodet ikke det. Jeg har vært positiv hele veien, men «pang», så skjer dette. Uansett hvordan det ser ut, jeg er ikke bitter i det hele tatt, sier Silja Bjørnsen til Seher.no.

André Olsen var mandag ikke spesielt lysten på å kommentere utspillene fra sin frier, men avslørte at han ikke kjenner seg helt igjen i det som blir sagt.

- Jeg kan si så mye som at Silja var min favoritt etter speed-daten, men det var hun ikke under gårdsuka. De to jeg nå sitter igjen med, ville jeg ha sittet igjen med uavhengig i om Silja hadde trukket seg eller ikke, fortalte han til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Tok til tårene på vei hjem fra Jakten