- Jeg har aldri brydd meg om ryktene

Knut Arild Hareide tar det hele med knusende ro.

BRYR SEG LITE: - Jeg har aldri hatt behov for å fokusere på rykter, sier Knut Arild Hareide om ryktene som har gått om at han er homofil. Foto: Scanpix
BRYR SEG LITE: - Jeg har aldri hatt behov for å fokusere på rykter, sier Knut Arild Hareide om ryktene som har gått om at han er homofil. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I helgen ble Knut Arild Hareide (38) ny partileder i Kristelig Folkeparti. På samme tid tok han til orde for at homofile også må ha en plass i partiet. 

Akkurat som Jens Stoltenberg og Siv Jensen har Hareide opplevd å få rykte på seg for å være homofil. Til Her og Nå forteller han at han bryr seg lite om akkurat det.

- Jeg har aldri hatt behov for å fokusere på rykter, og har aldri brydd meg noe om det. Rundt single politikere vil det alltid være mer oppmerksomhet. Det er andre ting som går mer inn på meg enn akkurat det. Dette politiske livet har jeg valgt frivillig, sier han til ukebladet.

Bare noen dager før Landsmøtet ble det kjent at 38-åringen har fått seg kjæreste etter lang tid som singel. Fortsatt vil han ikke si så mye om sin nye flamme.

- Akkurat nå ønsker vi å ligge lavt i terrenget. Men du kan si det gjør meg lykkelig, erkjenner han overfor Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Noen har misbrukt tingene jeg har gjort  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer