- Jeg har aldri brukt steroider

Hollywood-kjekkasene avslører hemmeligheten bak superkroppene sine!

KJEKKAS: Kellan Lutz og Gia Weiss fra filmen «The Legend of Hercules», som hadde premiere tidligere i år. Foto: Stella Pictures
KJEKKAS: Kellan Lutz og Gia Weiss fra filmen «The Legend of Hercules», som hadde premiere tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at en stor del av skuespilleryrket er å fysisk transformere kropp og utseende for å tilpasse seg rollen - enten det gjelder å slanke seg, la hår og skjegg vokse eller bygge muskler.

I fjor postet den norske skuespilleren Aksel Hennie (38) bilder av superkroppen på Instagram, som han brukte flere måneder på å bygge i forbindelse med rollen som krigeren Tydeus i Hollywood-filmen «Hercules: The Thracian Wars».

Hos «Söta Bror» er det «True Blood»-stjernen Alexander Skarsgård (38) som i disse dager tilbringer timer på treningsstudio og som følger skreddersydd superdiett.

LIGGER I HARDTRENING: Den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård bygger i disse dager muskler for rollen som Tarzan i den amerikanske filmversjonen med samme navn. Den har premiere i 2016. Foto: Stella Pictures
LIGGER I HARDTRENING: Den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård bygger i disse dager muskler for rollen som Tarzan i den amerikanske filmversjonen med samme navn. Den har premiere i 2016. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skarsgård på maraton-treningsregime

Ifølge svenske Aftonbladet (ekstern lenke) lader nemlig kjekkasen opp til rollen som Tarzan med 5000 kalorier daglig og maraton-treningsregime.

Det er ikke bare «Hercules»-versjonen med Aksel Hennie, om den barske greske krigeren med samme navn, som har hatt premiere i år.

Også kinofilmen «The Legend of Hercules» ruller over det store lerret, og i hovedrollen spiller muskelbunten Kellan Lutz (29).

Til Aftonbladet har 29-åringen tidligere snakket opp treningsforberedelsene han hadde til filmen:

- Treningen begynte to måneder før innspillingen begynte. Vi hadde diett-eksperter, næringseksperter og trenere på sett hver time. Det gikk i reker, røklaks og spinat.

Les mer om Hollywood-kjendisenes treningstips i bildeserien under:

Null behov for steroider

Mange treningsfanatikere tyr til bruk av ulovlige dopingmidler som anabole steroider, men selv benekter Lutz at han har bruk for slike midler for å bygge muskler:

- Jeg har aldri rørt steroider, og jeg har aldri hatt behov for det heller. Jeg har lært masse nyttig om trening av vårt treningsteam. Det er viktig å ha riktig teknikk. Uten riktig teknikk sløser man bare bort tiden på treningssenteret.

HOTTE: Zac Efron, Ryan Gosling og Dwayne Johnson sverger til sunt kosthold og trening for å opprettholde sine muskuløse kropper. Foto: All Over Press
HOTTE: Zac Efron, Ryan Gosling og Dwayne Johnson sverger til sunt kosthold og trening for å opprettholde sine muskuløse kropper. Foto: All Over Press Vis mer

Han poengterer at kosthold også er viktig:

- Man må spise masse proteiner, men dersom man ikke får i seg karbohydrater i tillegg så forandres balansen i kroppen. Da forbrenner man bare kalorier.

Få flere treningstips av Hollywood-kjendisene i bildeserien øverst!

LES OGSÅ: - Jeg må spise enormt mye mat

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer