- Jeg har aldri brukt Botox

Men toppmodellens ansikt ser ikke helt normalt ut...

IKKE BRUKT BOTOX: Caprice har tidligere innrømmet at hun har operert nesen, leppene og brystene, men hevder hun ikke har gjort noe med ansiktet sitt siden. Her er hun avbildet på vei til et arrangement i London for noen år siden.  Foto: Stella Pictures
IKKE BRUKT BOTOX: Caprice har tidligere innrømmet at hun har operert nesen, leppene og brystene, men hevder hun ikke har gjort noe med ansiktet sitt siden. Her er hun avbildet på vei til et arrangement i London for noen år siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:   Den amerikanske modellen, skuespillerinnen og tv-stjernen Caprice Bourret (39), mest kjent under navnet «Caprice», har gjort stor karriere i Storbritannia de siste årene.

39-åringen, som har prydet over 250 magasinforsider siden hun slo gjennom som modell som 18-åring, har lenge vært kjent for sitt plettfrie blonde utseende, og har tidligere erkjent at hun både har operert nesen, leppene og brystene.

Nylig ble det spekulert i om modellen hadde lagt seg under kniven nok en gang, da bilder fra et arrangement viste henne med tydelig hovne øyne og langt fyldigere kinn.

Senere har det også gått rykter om at hun hadde fått Botox-innsprøytninger i ansiktet, etter at alle linjene og rynkene på mistenkelig vis var blitt «borte».

Nå slår imidlertid Caprice tilbake mot kirurgi- og Botox-ryktene, og i intervju med Closer magazine nekter hun for at hun har gjort noe nytt med ansiktet, på tross av de ferske bildene, skriver Daily Mail.
 
- Det var et dårlig bilde. Hadde jeg sett noen som så ut som meg på det, så hadde jeg sagt «oi, den personen har gjennomgått kirurgi som gikk helt feil», sier hun om det mye omtalte bildet, og avslører samtidig at det var en grunn til at hun så hoven og rød ut den dagen:

- Jeg hadde fått en trist beskjed dagen før - en nær venn av meg hadde gått bort. Jeg hadde grått, så øynene mine var hovne og røde, og ansiktet mitt var hovent, pluss at jeg hadde tatt på et par kilo foundation. Jeg følte meg forferdelig og så forferdelig ut. Men jeg har ikke gjort noe enda.

Ifølge Caprice begynte hun å le da hun først fikk høre om kirurgi-ryktene.
 
- Etter bildene sa mange at jeg hadde gjennomgått en dårlig plastisk operasjon, men fire dager senere så jeg helt normal ut. Det fikk meg til å le. Jeg har ikke en gang tatt Botox. Jeg synes ikke jeg trenger det. Men kanskje i fremtiden. Hvem vet? sier hun.

39-åringen forteller også at det er trening og en sunn livsstil som er årsaken til at hun holder seg så godt.

- Jeg trener tre ganger så mye som jeg gjorde da jeg var i 20-årene. Nylig sluttet jeg også å bruke alle typer anti-rynke kremer. Men jeg elsker organiske produkter. I tillegg har jeg gjort detox-behandlinger i åtte måneder. Jeg trener hele uken med en personlig trener, og spiller tennis to ganger i uken. Jeg er heldig som har veldig gode gener, forteller hun.

Modellen hevder at hun trives godt med sitt naturlige utseende, og går ofte uten sminke til hverdags.

- Det som er ironisk er at når jeg jobber, shopper eller går rundt i byen, så er jeg fornøyd med å gå uten sminke. Det er sjelden jeg bruker det. Når jeg er ute i offentlige ærender føler jeg meg tryggere med sminke på, men det merkelige er at jeg trives bedre uten sminke nå enn da jeg var i 20-årene, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Formel for drømmepupper